Προπονητής… τριών ηπείρων!

Η ελληνική παροικία των προπονητών στο εξωτερικό έφτασε μέχρι τη μακρινή… Νέα Ζηλανδία! Ο Μιχάλης Καλαβρός αποδέχτηκε την πρόταση των  Μαναγουάτου Τζετς και μετά την Ευρώπη, την Ασία (Κίνα), θα γίνει ο πρώτος Ελληνας προπονητής που θα κοουτσάρει σε… τρίτη διαφορετική ήπειρο!

«Μου έχουν πει ότι οι Νεοζηλανδοί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο. Από το πρώτο e-mail που αντάλλαξα με τους ανθρώπους της ομάδας, κατάλαβα πόσο αγαπούν το μπάσκετ και την κοινωνία τους. Πιστεύουν ξεκάθαρα ότι έχουν μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα και χρειάζονται έναν προπονητή με δίψα για διάκριση και εμμονή στις νίκες» δήλωσε στο σάιτ του ΣΕΠΚ ο Ελληνας προπονητής.

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να έρθω στο Πάλμερστον Νορθ. Τόσο ο Νικ Χόρβατ (ο αρχηγός των Τζετς), όσο και ο Ταμπ Μπάλντγουιν μου έχουν πει ότι οι Νεοζηλανδοί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο. Η προτεραιότητα μου είναι να συναντήσω τους παίκτες, να τους κατανοήσω και να μάθω τον τρόπο που παίζεται το μπάσκετ στη Νέα Ζηλανδία. Ήθελα αυτή τη δουλειά και θέλω να κερδίζω».