Προς αποκατάσταση της αλήθειας…

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης προς αποκατάσταση της αλήθειας προχώρησε σε διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με τις εσφαλμένες εντυπώσεις που έχουν προκύψει αναφορικά με το δίπλωμα προπονητή του Πρόεδρου του, Παναγιώτη Γιαννάκη και τις δράσεις του Συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Πληροφοριακά προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε ότι ο Πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης, είναι διπλωματούχος προπονητής ως πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης από το έτος 1987.

Όσο δε αφορά στο ρόλο και στη λειτουργία του ΣΕΠΚ, για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ο πρώτος Σύνδεσμος στην Ελλάδα που απέκτησε με πρόεδρο τον αείμνηστο Φαίδωνα Ματθαίου Κανονισμό Προπονητών το έτος 1992 (ανανεώθηκε το 2005), ο οποίος κατοχυρώνει τα δικαιώματα των προπονητών καλαθοσφαίρισης. Επίσης ασκεί το πληρέστερο επιμορφωτικό έργο στην Ευρώπη μέσω της διοργάνωσης Σεμιναρίων, Διεθνών και Τοπικών. Για τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ΣΕΠΚ (ιστοσελίδα, έκδοση περιοδικού κτλ), μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας (www.sepk.gr).

Ο ΣΕΠΚ θα συνεχίσει την προσπάθεια του για την εφαρμογή των Νόμων και των Κανονισμών, η οποία αποτελεί το λόγο ύπαρξης μας».