Ο Παλαμάς συνεχίζει τις προσθήκες ώστε να φανεί περισσότερο ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής. Σε αυτό το πλαίσιο, οι Τιτανες απέκτησαν τον Γιώργο Τσούμα ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο ΓΣΛ. Παράλληλα, ο σύλλογος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους προπονητές των ακαδημιών, Παναγιώτη Καραμήτζιο και Λευτέρη Χαντζιάρα.

Η ανακοίνωση:

«Ακόμη μια προσθήκη για το σύλλογό μας που θα βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσούμα που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ακόμη μια προσθήκη για το σύλλογό μας που θα βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσούμα που πέρυσι αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Λάρισας. Γιώργο σ’ ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Όσον αφορά την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου σημαντική θέση αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας μας Βασίλης Αρχοντής όπου αναβαθμίζεται και θα εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή. 

Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας για ακόμη μια χρονιά ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Παναγιώτης Καραμήτζιος και Λευτέρης Χαντζιάρας. Δύο προπονητές που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου με μεγάλη προσφορά όλα αυτά τα χρόνια. Γιώργο σ’ ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Όσον αφορά την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου σημαντική θέση αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας μας Βασίλης Αρχοντής όπου αναβαθμίζεται και θα εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή. 

Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας για ακόμη μια χρονιά ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Παναγιώτης Καραμήτζιος και Λευτέρης Χαντζιάρας. Δύο προπονητές που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου με μεγάλη προσφορά όλα αυτά τα χρόνια».