Προσέθεσε εμπειρία με Πολυτάρχου ο Εθνικός Λιβαδειάς

Μία σημαντική κίνηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας έκανε ο Εθνικός Λιβαδειάς αποκτώντας τον Μιχάλη Πολυτάρχου.  Ο πολύπειρος αθλητής αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα της Λιβαδειάς τόσο με την ικανότητα του όσο και με τη μεγάλη εμπειρία του.

Η ανακοίνωση:

«Ένας πολύπειρος shooting guard με πολλές ανόδους στο ενεργητικό του! 8 χρόνια σε Α2 με 6 ανόδους, 3 χρόνια σε Β´ Εθνική με 3 πρωταθλήματα και άνοδο και τα υπόλοιπα χρόνια Α1. Μιλάμε φυσικά για τον Μιχάλη Πολυτάρχου!

Σημαντικός σταθμός στην μπασκετική του πορεία είναι η θητεία του στην ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε και αρχηγός της, επιτυγχάνοντας την άνοδο από Β´Εθνική σε Α2 και την επιστροφή τελικά της «βασίλισσας» στα σαλόνια της Α1!
Ξεκίνησε από την ομάδα της πατρίδας του, τον Πανναξιακό, και η μοίρα τον έφερε φέτος να αγωνίζεται για την ομάδα της δεύτερης πατρίδας του, τον Εθνικό Λιβαδειάς. Ναι…ο Μιχάλης έχει καταγωγή από τη Λιβαδειά και αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενους αφού ακόμη ένα παιδί δικό μας ήρθε να βοηθήσει στη φετινή μας προσπάθεια!
Εκτός της ΑΕΚ πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 με Περιστέρι και Ίκαρο-Έσπερο Καλλιθέας!
Ηρακλής, Αιγάλεω, Ψυχικό, Τρίτωνας, Έσπερος Λαμίας, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Μέγαρα, Πανναξιακός, Τρίκαλα 2000, Αργοναύτης Ραφήνας, Αρδηττός, συνθέτουν το μπασκετικό του background!
💪 Μιχάλη καλώς ήρθες στη Λιβαδειά!»