Προστέθηκε στο τιμ ο Μαχαίρας

pagratiΜία σημαντική προσθήκη ανακοίνωση στο τεχνικό τιμ του Παγκρατίου. Ο λόγος για τον χειρούργο ορθοπεδικό Στέλιο Μαχαίρα, ο οποίος έχει… παρελθόν με τον σύλλογο καθώς εκτός ότι έχει προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στους «ροσονέρι», έχει υπάρξει και παίκτης του.

Η ανακοίνωση:

«Από την έναρξη της φετινής χρονιάς η φιλοσοφία και ο προσανατολισμός των προσπαθειών της διοίκησης του συλλόγου ήταν η συνεργασία και η δραστηριοποίηση ανθρώπων οι οποίοι έγραψαν τη δική τους ιστορία στο σύλλογο και στον χώρο του μπάσκετ , ανθρώπων με ικανότητες και απόθεμα αγάπης για το Παγκράτι. Έτσι μετά τη συνεργασία με τον Ντίνο Καλαμπάκο και τον Νίκο Σισμανίδη, τα καλά αποτελέσματα της οποίας καμαρώνουμε όλοι μας, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ένας ακόμα σπουδαίος Παγκρατιώτης εντάχθηκε στο team ή καλύτερα στη μεγάλη παρέα μας.

Πρόκειται για τον διακεκριμένο χειρούργο ορθοπεδικό κο Στέλιο Μαχαίρα, γιατρό της εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών. Η σχέση του κου Μαχαίρα με τον σύλλογο δεν ξεκινάει τώρα καθώς και στο παρελθόν είχε προσφέρει τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες του στον σύλλογο ενώ στα νεανικά του χρόνια είχε διατελέσει και παίκτης της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου. Καλωσορίζουμε λοιπόν τον γιατρό , τον ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά του και συνεχίζουμε την προσπάθεια να φέρουμε κοντά στον σύλλογο κι άλλους σπουδαίους Παγκρατιώτες».