Άλλη μία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Πρωτέας Γρεβενών (την 8η φετινή), που πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Κωνσταντίνο Φαντέλα από το εφηβικό της Καρδίτσας.

Η ομάδα των Γρεβενών έχει αποκτήσει ακόμα τους Νίκο Ιωαννίδη, Θανάση Σιπητάνο, Γιώργο Τσιμίδη, Δούκα Γρούδο, Τάσο Πενλίδη, Γιάννη Καναβό, Πέτρο Αναστασόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Φ.Ο ‘’ ΠΡΩΤΕΑΣ ‘’ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Κωνσταντίνου Φαντέλα, που κατάγεται από την Καρδίτσα, έχει ύψος 2,05 και είναι γεννημένος το 2005.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στις ακαδημίες του Απόλλων Καρδίτσας. σε ηλικία 8 ετών. Το 2019 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Α.Σ. Καρδίτσας με τον οποίο στέφθηκε Πρωταθλητής Εφήβων της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. το 2021, ενώ αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν με την αναπτυξιακή ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας στη Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Ο Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς το σωματείο Α.Σ. Καρδίτσας, για την παραχώρηση του.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και μέσα από το σύλλογο μας να εκπληρώσει όλες του τις φιλοδοξίες».