Πρωτέας Γρεβενών: Κάλυψε τα έξοδα των ταξιδιών στην Αθήνα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου άρχισε την καριέρα του από τον Πρωτέα Γρεβενών και δεν το ξεχνάει.

Αφού λοιπόν έδωσε το “παρών” στον 2ο αγώνα της ομάδας στην Αθήνα απέναντι στη Νήαρ Ηστ (είχε προηγηθεί πριν από δύο εβδομάδες αυτός με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη), δεσμεύτηκε να καλύψει οικονομικά όλα τα έξοδα του Πρωτέα, για τα τρία παιχνίδια που θα δώσει στην πρωτεύουσα -εκκρεμεί αυτό με τον Εθνικό Πειραιά.

Την αποκάλυψη έκανε μέσω ανακοίνωσης του ο Πρωτέας, ευχαριστώντας παράλληλα τον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού για την χειρονομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτέα:

«Ο Κώστας Παπανικολάου εκτός της τεράστιας διαχρονικής αθλητικής αξίας του, για ακόμη μία φορά με τις πράξεις του αναδεικνύει εκείνη την συναισθηματική του πλευρά, αναγκάζοντας την οικογένεια του «Πρωτέα» Γρεβενών να υποκλιθεί στο μεγαλείο ψυχής που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας ανέλαβε τα έξοδα της διαμονής της ομάδας στα τρία παιχνίδια που γίνονται στην Αθήνα! Αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες συμμετοχής σε μία μεγάλη κατηγορία, θέλησε να συμβάλει γενναιόδωρα ώστε η πόλη και ο σύλλογος που τον ανέδειξαν να αντέξει σε αυτόν τον μαραθώνιο!

Εκτός από το «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» του οργανισμού μας, πρέπει να αναφερθούμε και στους γονείς του, τους δικούς μας Θανάση και Κατερίνα και να τους συγχαρούμε, διότι δεν έβγαλαν μόνο ένα πρωταθλητή στα γήπεδα αλλά και ένα πρωταθλητή στην ίδια την κοινωνία! Τι τιμή αλήθεια για αυτούς, αφού μεταφέροντας αξίες πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα πρότυπο, όχι μόνο για τα νέα παιδιά αλλά για όλους μας!
Σε μία εποχή έκπτωσης αξιών, εμφανίζονται άνθρωποι όπως ο Κώστας, να μας αφυπνίσουν και να μας μας θυμίσουν τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες που δυστυχώς χάσαμε σε μία διαδρομή χωρίς πυξίδα!

Κώστα τα Γρεβενά και ο Πρωτέας σε ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε ο Θεός να στα ανταποδώσει με υγεία και οικογενειακή ευτυχία».