Πρόσκληση για την εθνική ανδρών 3Χ3 και την U23

Η εθνική ομάδα των ανδρών 3Χ3, καθώς και εκείνη των U23 παίρνουν… μπροστά! Οι παίκτες που θα φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο στους αγώνες FIBA 3X3 Europe Cup 2023 (Qualifiers) στο Βουκουρέστι, καλούνται να… παρουσιαστούν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στις 27 Μαΐου. Εκεί θα γίνει η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με το προπονητικό επιτελείο να έχει στείλει “προσκλητήριο” σε οκτώ παίκτες, με τους τρεις εξ αυτών να προέρχονται από το πρωτάθλημα της Elite League και τρεις από τη National League 2!

Οι αθλητές που καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων το μεσημέρι της 27ης Μαΐου είναι οι: Νίκος Περσίδης (Άρης), Νίκος Χουχούμης, Ανδρέας Πετρόπουλος (Χολαργός), Παναγιώτης Φιλιππάκος (Μαρούσι), Ηλίας Πετρίδης (Μίλων), Γιώργος Αρνόκουρος (ΝΕ Μεγαρίδος), Δημήτρης Μαργέλης (Ερμής Σχηματαρίου), Μάρκος Ψημίτης (ΚΟ Χολαργού).

Οι αγώνες του FIBA 3X3 Europe Cup 2023 (Qualifiers) θα διεξαχθούν 15 και 16 Ιουνίου στο Βουκουρέστι, ενώ επισημαίνεται ότι οι αθλητές των οποίων οι ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, θα ενταχθούν στις προπονήσεις μετά το πέρας των αγώνων τους.

Εκτός από την Ανδρών, προετοιμασία θα ξεκινήσει και η U23 Ανδρών με τους παίκτες που έχουν κληθεί να… παρουσιαστούν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων να είναι οι: Γιώργος Καλιανιώτης (Π. Φάληρο), Χαράλαμπος Κιούσης, Δημήτρης Μπάρμπας (Παγκράτι), Κωνσταντίνος Ιατρίδης (Ελευθερούπολη), Ηλίας Πετρίδης (Μίλων), Στέργιος Πράπας (Ηρακλής), Απόστολος Μιχαήλ (Αιγάλεω), Γιώργος Χατζηκυριάκος (Ιωνικός Ν.), Χρήστος Κωστόπουλος (Ψυχικό), Βασίλης Ζαρκαδούλας (Χαρ. Τρικούπης).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει στο πρόγραμμά του το καλοκαίρι το FIBA 3×3 U23 Nations League και το πρώτο Triple Stop θα πραγματοποιηθεί 1-3/7 και το δεύτερο 30/7-1/8, και τα δύο στο Βουαρόν.