Πρόσκληση σε συσπείρωση από τη Δ.Ε. της Νίκης Βόλου

“Με προσπάθεια και μεγάλες θυσίες, καταφέραμε να πετύχει η ομάδα το στόχο της”, αναφέρει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου, που καλεί τους φίλους της ομάδας σε συσπείρωση, ενόψει της νέας περιόδου. Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες τη Δ.Ε. η θητεία έχει ολοκληρωθεί από τις 30 Απριλίου, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι αποχωρούν από τα καθήκοντά τους, αλλά αναμένουν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι από το αποτέλεσμα των εκλογών στον ερασιτέχνη. Από εκεί, άλλωστε εξαρτώνται πολλά αναφορικά με την επόμενη μέρα της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Μια πολύ δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου κατόρθωσε να πετύχει τον στόχο της, που ήταν η παραμονή στη National League 1.

Βέβαια αυτό επιτεύχθηκε με πολύ μεγάλο κόπο. Η αρχή ήταν δύσκολη, αλλά από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά την παραίτηση του Γιώργου Βλιώρα από την τεχνική ηγεσία, ως Διοικούσα Επιτροπή με επικεφαλής τον Γιώργο Τάκη αναλάβαμε την αποστολή να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο. Τελικά τα καταφέραμε με πολλή προσπάθεια και μεγάλες θυσίες.

Πολλά μπράβο αξίζουν στον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Τσώλη, που αποτελεί την «ψυχή» της ομάδας μπάσκετ, στον προπονητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, στους καλαθοσφαιριστές, στον φροντιστή Νίκο Παπανδρέου, στη γυμνάστρια Χάιδω Καραπτσιά, στον υπεύθυνο Τύπου Μιχάλη Τσιντσίνη, στον πρώην γενικό αρχηγό Δημήτρη Κανούλη και στους μάνατζερ Βασίλη Σούλη, Νικ Βανγκέλης και Στέφαν Μιλιγιάσεβιτς.

Ασφαλώς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Στέργιο Φάτση και όλους τους φίλους της Νίκης που ενίσχυσαν την ομάδα μέσω χορηγιών και διαφημίσεων στο γήπεδο, με την αγορά εισιτηρίων και καρτών διαρκείας και με την παρουσία τους στις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Ιωνίας. Επίσης και τον Αλέξανδρο Ευσταθίου, ο οποίος εξασφάλισε τα έξοδα μετακινήσεων κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τέλος, ευχαριστούμε και εκείνους που έδωσαν υποσχέσεις για στήριξη, αλλά για δικούς τους λόγους δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Η θητεία μας ολοκληρώθηκε στις 30 Απριλίου-όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί- και στο Διοικητικό Συμβούλιο της 12ης Μαΐου παραδώσαμε τα «κλειδιά» της ομάδας μπάσκετ στην Ερασιτεχνική, η οποία πλέον έχει την ευθύνη. Θα βρισκόμαστε στο πλευρό της νέας Διοικούσας Επιτροπής που θα προκύψει, γιατί είμαστε Νίκη Βόλου και βοηθάμε όποιο τμήμα χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Η Νίκη αξίζει να βρίσκεται στη National League 1 και γι’ αυτό απαιτείται συσπείρωση. Άλλωστε αυτό αρμόζει στην πολυετή ιστορία της στον χώρο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ του ΓΣΒ «Η ΝΙΚΗ»”.