Πρώτο φιλικό με Λαύριο για τον Πανερυθραϊκό!

Στα… βαθιά από νωρίς μπαίνει ο Πανερυθραϊκός, καθώς η ομάδα αύριο (Σάββατο 2/9, 17:30) ξεκινά τα φιλικά προετοιμασίας, φιλοξενώντας το Λαύριο.

Μάλιστα, η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Πανερυθραϊκού και του Λαυρίου θα έχει και άρωμα… ΝΒΑ, καθώς το παρών θα δώσει και ο νεοαποκτηθείς NBAer των Λαυρεωτών, Doron Lamb, πρώην παίκτης των Milwaukee Bucks και των Orlando Magic!

Πέραν του Lamb, το Λαύριο θα έχει στη διάθεσή του και τους υπόλοιπους Αμερικάνους του ρόστερ του (Cole Huff, Zamal Nixon, D.J. Johnson, McKenzie Moore και Antwaine Wiggins), μιας και θα παραταχθεί πλήρες, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κίνητρο στην ομάδα μας, αλλά ανεβάζει και κατακόρυφα το δείκτη δυσκολίας για τον Πανερυθραϊκό, έστω κι αν πρόκειται για φιλικό.

Από πλευράς Πανερυθραϊκού, ο Δημήτρης Χουχουλής αναμένεται να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, έτσι θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας, το βαθμό ετοιμότητας, αλλά και το κατά πόσο έχουν αφομοιωθεί απ’ τους παίκτες του τα όσα έχουν δουλευτεί μέχρι στιγμής.