ΠΣΑΚ: “Ενδιαφέρεται κανείς για το μπάσκετ;”

Η επανεκκίνηση της Α2 μπορεί να χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως καλός οιωνός, όμως τα “μαύρα σύννεφα” πάνω από τις άλλες κατηγορίες παραμένουν. Κι αυτό επισημαίνει ο ΠΣΑΚ, που όπως τονίζει μαζί με τον ΣΕΠΚ ήταν εκείνοι που εγγυήθηκαν για τα απαραίτητα τεστ και ξεκίνησε η Α2, αλλά από εκεί και πέρα δεν βλέπουν κανέναν άλλον να ενδιαφέρεται. “Χρειάζονται ενέργειες από όλους και όχι να κρυβόμαστε για να μην έχουμε την “καυτή πατάτα””, σχολιάζει χαρακτηριστικά ο ΠΣΑΚ κι αναρωτιέται: “Άλλος ενδιαφέρεται για το μπάσκετ;”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Σημαντικές οι εκλογές αλλά μπάσκετ χωρίς… μπάσκετ ΔΕΝ υπάρχει…
Έντονη παραμένει η ανησυχία στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, όχι μόνον για το παρόν αλλά και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.
Η κατάσταση που βιώνουμε, δεν είναι πλέον πρωτόγνωρη και χρειάζονται προσπάθειες από όλους τους φορείς, για την επιστροφή όλων των αθλητών στα γήπεδα.
Η Α2 ξεκίνησε μετά από πολλές προσπάθειες ΜΟΝΟΝ του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ, οι οποίοι εγγυήθηκαν για τα τεστ. Πρέπει άμεσα να δρομολογηθεί η έναρξη των προπονήσεων και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Αλλος ενδιαφέρεται για το μπασκετ;
Δυστυχώς, παρατηρούμε, πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, ασχολούνται μόνον με τις εκλογές και ουδέποτε αναζήτησαν λύσεις για τους αθλητές που παραμένουν εκτός προπονήσεων. Χρειάζονται ενέργειες από όλους και όχι να κρυβόμαστε για να μην έχουμε την “καυτή πατάτα””.