“Πυρετός” ανανεώσεων στο Ηράκλειο, μένει και ο Χαρίσης

Πληθώρα ανανεώσεων για το Ηράκλειο καθώς με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την παραμονή οχτώ παικτών μεταξύ των οποίων και ο Χρήστος Χαρίσης.

Παράλληλα, τη φανέλα του συλλόγου για τη επόμενη σεζόν θα φορούν και οι Γιάννης Στεφανάκης, Αλέξης Πετράκης, Βασίλης Αγαπητός, Γιάννης Καραλής, Κώστας Κωτούλας, Γιώργος Δαγαλάκης και Γιώργος Αρναουτάκης.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας, ανακοινώνει ότι επήλθε  συμφωνία για  συνέχιση της συνεργασίας με τους αθλητές  της Ανδρικής Ομάδας Χρήστο Χαρίση, Γιάννη Στεφανάκη, Αλέξη Πετράκη, Βασίλη Αγαπητό, Γιάννη Καραλή, Κώστα Κωτούλα, Γιώργο Δαγαλάκη, Γιώργο Αρναουτάκη.

Οι παραπάνω, μαζί με νέους αθλητές από τα τμήματα υποδομής του ομίλου μας ,(παίδες –έφηβοι) και με τους αθλητές που θα αποκτηθούν από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας (ένας ή δυο περιφερειακοί και ένας σέντερ) θα αποτελούν το δυναμικό που θα στελεχώνει την νέα ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ  που θα αγωνίζεται  στη Β Εθνική κατηγορία για το 2011-12.

Επίσης ο τeam manager της ομάδας κ. Νίκος Τούλης εκτός των άλλων θα επιμελείται και των θεμάτων τύπου και πληροφόρησης της Ανδρικής ομάδας».