Ράλλης: «Η εμφάνιση της χρονιάς»

Ο ΟΦΗ έφυγε με το «διπλό» απ’ την έδρα του Δούκα  και απέκτησε το «πάνω χέρι» όσον αφορά την παραμονή του στη Β’ Εθνική. Ο Βασίλης Ράλλης, μίλησε στον EOKWeb Radio για την εμφάνιση της ομάδα του, χαρακτηρίζοντάς την την καλύτερη της χρονιάς, αλλά και το τελευταίο ματς με αντίπαλο τα Χανιά. 

Για τη νίκη τους επί του Δούκα: «Πλέον είναι όλα στα χέρια μας, αυτό είναι το σημαντικό. Χωρίς να κοιτάζουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια, μας ένοιαζε το δικό μας αποτέλεσμα, γιατί μετά όλα θα ήταν στο χέρι μας και το χαρήκαμε πολύ. Νομίζω ότι έτσι όπως έχουν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο να μη σωθούμε».

Για το αν ήταν η νίκη της χρονιάς αυτή με το Δούκα: «Για ‘μας ήταν η εμφάνιση της χρονιάς. Κάναμε ένα τρομερό παιχνίδι, ήταν το 1ο ματς της χρονιάς που η ομάδα ήταν πλήρης. Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά, είχαμε βάλει και κάποια πράγματα που μπορούσαμε να βάλουμε λόγω της αρκετά μεγάλης διακοπής και θεωρώ ότι η ομάδα έπιασε την τέλεια απόδοση».

Για το αν τα προβλήματα τούς απομάκρυναν απ’ το στόχο τους: «Εκτός στόχου βγήκαμε από νωρίς, γιατί είχαμε τα προβλήματα απ’ τον ιό. Κάναμε πολλές ήττες για ΟΦΗ και ειδικά στα εντός έδρας όπου όλα τα χρόνια έχουμε μεγάλο ποσοστό νικών εκεί. Σίγουρα όλα τα προβλήματα μάς έβγαλαν απ’ το στόχο, παρ’ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ εύκολα στην 6άδα με το ρόστερ που έχουμε και αν ήμασταν πλήρης. Όταν κάνεις την επιλογή να έχεις μια ομάδα πιο έμπειρη με όχι τόσο πολλούς μικρούς ενεργούς, ξέρεις ότι αυτό μπορεί να σου τύχει. Είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτό, όπως και για τα παιχνίδια που χάσαμε».

Για το παιχνίδι με τα Χανιά (25/02): «Είναι στα χέρια μας το παιχνίδι. Τα Χανιά είναι μια ομάδα που είναι αδιάφορη, που έχει σταματήσει την προπόνηση γιατί οι αθλητές δεν έχουν που να μείνουν, έχουν φύγει απ’ τα Χανιά. Δεν ξέρω πώς θα κατέβουν να παίξουν, ξέρω όμως ότι εδώ και 10 μέρες δεν κάνουν προπόνηση. Είναι απολύτως στο χέρι μας το τι θα γίνει στο παιχνίδι».