Ράπτης, Δημάκος, Μακρής: «Κανένα παράπονο…»

Στο Παγκράτι δεν πτοούνται από τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα καθώς άπαντες πιστεύουν στις δυνατότητες τους, στη διοίκηση και στον προπονητή της ομάδας. Ο Αλέξης Ράπτης, ο Γιάννης Δημάκος και ο Νίκος Μακρής σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από τη δουλειά που γίνεται, τονίζοντας παράλληλα πως γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια γι΄αυτό και δεν υπάρχει κανένα παράπονο.

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και από την διοίκηση. Είναι κοντά μας σε ότι χρειαστούμε και μας έχει καλύψει οικονομικά στο ακέραιο. Αγωνιστικά η ομάδα είναι καινούργια και πιστεύω σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρούμε τα πατήματα μας», σχολίασε ο 30χρονος φόργουορντ ενώ με τη σειρά του ο Γιάννης Δημάκος ανέφερε:

«Είμαστε μια οικογένεια και αυτό τα λέει όλα. Δεν έχω κανένα παράπονο από την διοίκηση και φυσικά δεν υπάρχει κανένα θέμα στο οικονομικό. Ο Πρόεδρος της ομάδας και οι άνθρωποι του κάνουνε ότι μπορούνε. Η ομάδα μας είμαι σίγουρος ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα πηγαίνει καλύτερα».

Τέλος, ο Νίκος Μακρής δήλωσε: «Εγώ είμαι καινούργιος στην ομάδα, όπως και η πλειοψηφία των παικτών. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια. Δεν είναι δυνατόν να έχω κάποιο παράπονο από την διοίκηση και ειδικότερα την συγκεκριμένα στιγμή. Εμάς η δουλεία μας είναι στο παρκέ και στο γήπεδο και σκοπός μας είναι να δουλέψουμε και να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου ώστε η ομάδα να καταφέρει πάση θυσία να πάρει τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια».