Ρήξη χιαστού ο Καλαμπάκας!

Η λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν σημαίνει και χαλάρωση για τον Δημήτρη Καλαμπάκα, αφού ο έμπειρος φόργουορντ υποβλήθηκε σήμερα  σε μαγνητική τομογραφία και οι εξετάσεις φανέρωσαν ότι υπέστη ρήξη χιαστού. 

Οπως ανέφερε ο ίδιος, στο προσωπικό του προφίλ σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Αναλυτικά:

Το πρώτο πράγμα που ήθελα αυτές τις μέρες ήταν να γράψω κάτι προσπαθώντας να εκφράσω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την σεζόν που πέρασα στον Ιπποκράτη της Κω, απέναντι σε όλους όσους βρέθηκαν δίπλα σε μένα και τους συμπαίκτες μου αυτή την χρονική περίοδο. Έκανα πολλούς φίλους στο νησί, γνώρισα ανθρώπους που ελπίζω να μείνουν δίπλα μου κ στη συνέχεια της ζωής μου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, όμως καταφέραμε να πετύχουμε τους αρχικούς στόχους της ομάδας. Μια νεοφώτιστη ομάδα στα σαλόνια της Α2 που δεν κινδύνεψε ποτέ να αποτύχει. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.
Δυστυχώς όμως… Δεν είναι μόνο αυτό… θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχή από την ενεργό δράση για ένα χρονικό διάστημα λόγω του πρόσφατου τραυματισμού μου στο γόνατο πριν από 2 μέρες… Σήμερα μετά από μαγνητική εξέταση διαπιστώθηκε πως η “ρήξη πρόσθιου χιαστου ” χτύπησε και τη δική μου πόρτα… κι εγώ της άνοιξα.. Έτσι θα πρέπει να ανασυνταχθω να δουλέψω και να γυρίσω πιο δυνατός ώστε να καταφέρω να ανταπεξέλθω στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν στο μέλλον.. Σας ευχαριστώ και πάλι..