Ραντεβού την Τρίτη έδωσαν στη ΜΕΝΤ

Η ΜΕΝΤ έκανε το πρωί της Παρασκευής την τελευταία προπόνηση για την εβδομάδα, αφού ο Γιάννης Λίβανος και οι παίκτες του ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη μετά τις εκλογές. Μέχρι τότε, αναμένεται να είναι 100% έτοιμοι και οι Σικαλίδης, Αναστασάκης, οι οποίοι αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Αμφότεροι έπαιξαν βέβαια την περασμένη Κυριακή, όταν η ΜΕΝΤ σημείωσε μία από τις νίκες που προκάλεσαν αίσθηση, μέσα στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή. «Απέναντι στον Ηρακλή ήταν η πρώτη φορά από τότε που βρίσκομαι στο σύλλογο που είχα όλους τους παίκτες στη διάθεση μου» δήλωσε σχετικά με τον αγώνα ο Γιάννης Λίβανος. «Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς αφού και οι δύο ομάδες ήταν βαθμολογικά αδιάφορες. Οι αντίπαλοι μας ήταν ανταγωνιστικοί και μας δυσκόλεψαν αρκετά. Εμείς ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και από το δεύτερο ημίχρονο όπου βελτιωθήκαμε αισθητά, δείξαμε ότι είχαμε μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη γι’ αυτό και τα καταφέραμε. Χρειαζόμασταν το ροζ φύλλο για να ανακάμψουμε αφού προερχόμασταν από έξι συνεχόμενες ήττες».

Ο νεαρός προπονητής της ΜΕΝΤ δήλωσε αναφορικά με τον επόμενο αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου: «Πρόκειται για ακόμα ένα τοπικό ντέρμπι. Είναι ένα ματς στα μέτρα μας όπου ελπίζω να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι για να κερδίσουμε και να αναρριχηθούμε στις πιο υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».

Πηγή: northbasket.gr