Ρεμεντέλας: «Ψάχνουμε κίνητρα», Γκίμας: «Οι παίκτες μου έχουν εγωισμό»

gkimas-rementelasΣ΄ενα εκπληκτικό παιχνίδι από πλευράς εξέλιξης ο Φίλιππος πήρε τη νίκη κόντρα στο Ψυχικό. Μετά τον αγώνα οι προπονητές των δυο ομάδων Δημήτρης Γκίμας και Γιώργος Ρεμεντέλας σχολίασαν το ματς, αλλά και στην πορεία της ομάδας τους

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας δήλωσε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς τον τελευταίο καιρό ψάχνουμε κίνητρα για να διατηρούμαστε σε όσο το δυνατό καλύτερη κατάσταση. Παίζουμε χωρίς άγχος που πολλές φορές αυτό είναι μπούμερανγκ. Η νίκη για τον Φίλιππο είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Από την πλευρά μας, τα λάθη μας επικεντρώθηκαν στην άμυνα και αυτό φάνηκε από τα εύκολα καλάθια που δεχθήκαμε. Προσπαθήσαμε προς το τέλος να κλέψουμε το παιχνίδι παίζοντας ζώνη, κάτι το οποίο δυσκόλεψε αρκετά τον Φίλιππο. Μείναμε όμως από δυνάμεις και καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι.

Ο Φίλιππος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία έχει ποιοτικούς παίκτες. Αν δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος θα βρισκόταν σε υψηλότερη βαθμολογικά θέση και κανονικά θα έπρεπε να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 και λόγο του ρόστερ που διαθέτει και του κόσμου που παρακολουθεί αλλά και της μεγάλης προσπάθειας εκ μέρους της διοίκησης. Αυτό βέβαια ισχύει και για την δική μου ομάδα που με αυτούς τους στόχους ξεκινήσαμε τη χρονιά. Τέλος θέλω να ευχηθώ από καρδιάς στον Δημήτρη Γκίμα να έχει δύναμη και να συνεχίζει να παλεύει ».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκίμας ανέφερε: «Δυστυχώς και εμείς και το Ψυχικό ενώ ξεκινήσαμε με άλλους στόχους βρεθήκαμε να είμαστε αδιάφοροι σε αυτό το σημείο. Και ευτυχώς για εμάς που είμαστε αδιάφοροι γιατί σε κάποιο διάστημα μπήκαμε στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι παίκτες μου έχουν έναν «εγωισμό» και πιστεύουν ότι η θέση μας βαθμολογικά δεν τους αντιπροσωπεύει. Ξέρουμε όλοι ότι είναι πολύ καλοί παίκτες και πιστεύω ότι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σημερινή νίκη.

Πράγματι αντιμετωπίσαμε πρόβλημα απέναντι στη ζώνη του Ψυχικού. Σε εκείνο το σημείο  κάναμε και ένα rotation γιατί θέλω να δώσω ευκαιρίες και στους υπόλοιπους παίκτες. Η ομάδα δεν αποτελείται από 7-8 παίκτες. Όλα τα παιδιά προσπαθούν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το πάθος που παίξαμε σήμερα.

Αν είχαμε αυτό το πάθος στην «κοιλιά» του δεύτερου γύρου ίσως είχαμε μια με δυο νίκες ακόμα. Η εικόνα που έχουμε στις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό είναι καλύτερη. Τα παιδιά έχουν περισσότερη όρεξη και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα. Για τον Γιώργο Ρεμεντέλα εύχομαι η ομάδα του να έχει ένα όμορφο τέλος στο πρωτάθλημα. Τέλος στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει και να χειροκροτήσει τους παίκτες σε μια όμορφη γιορτή για την πρώτη μας εμφάνιση και παραμονή στην Α2.

Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι καλή η κριτική αλλά πρέπει να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης και των υπόλοιπων ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτή την ομάδα».