Σίσκος: «Να κόψουμε τον ενθουσιασμό τους»

siskosΟ Ιωνικός Νίκαιας πήρε μέσω του κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ τη ρεβάνς από τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης για την ήττα της προηγούμενης Κυριακής, το ζητούμενο όμως είναι το πρωτάθλημα για την ομάδα του Νίκου Οικονόμου. Οι “κυανόλευκοι” χρειάζονται τη νίκη και μόνο αυτή στην αυριανή αναμέτρηση με τον Κρόνο, με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου να προέρχεται από διαδοχικές νίκες και να δείχνει τουλάχιστον επικίνδυνη…

«Ο Κρόνος είναι μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό τελευταία καθώς έχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θέλουμε να «κόψουμε» τον ενθουσιασμό τους, να μπούμε συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας» υποστήριξε ο Κώστας Σίσκος, άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Έχουμε κάνει την ανάλυση του τρόπου που αγωνίζεται ο αντίπαλος μας και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα μας. Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να έχουμε συγκέντρωση 40 λεπτά, γιατί όπως αποδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι επιθετικά το πληρώσαμε με την κακή ήττα που κάναμε από τον Ίκαρο στη Νέα Σμύρνη» συνέχισε.

Ο άμεσος συνεργάτης του Οικονόμου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο λέγοντας πως «θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί μας δίνει πολύ καλό ρυθμό» και κατέληξε: «Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο και το πλάνο που έχει ο κόουτς για να καταφέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».