Σειρά… πήρε ο Καραδολάμης

Εναν έναν επισημοποιεί ο ΟΦΗ τους παίκτες που έχουν ανανεώσει… Σήμερα (15/7) σειρά είχε ο Δημήτρης Καραδολάμης, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη συνεχή σεζόν στους κρητικούς.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Καραδολάμης, ανανέωσε την συνεργασία με την οικογένεια του ΟΦΗ, για ένα ακόμη χρόνο. Του ευχόμαστε να έχει υγεία, ενώ παράλληλα με την βοήθεια, τόσο του ίδιου όσο και των υπόλοιπων παικτών, να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας μας».

Ο 24χρονος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδα για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ αναφέροντας:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ανανέωση της συνεργασίας, με την ομάδα του ΟΦΗ.Η περυσινή χρονιά ήταν πολύ καλή για όλους μας και ευχή μου είναι να πάει το ίδιο καλά και φέτος. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση, και τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο της ομάδας, για την αγάπη που μου έδειξε στο πρόσωπό μου και ελπίζω να τους την ανταποδώσω και φέτος. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και του χρόνου να πανηγυρίζουμε μαζί την επίτευξη των στόχων μας».