Σε θέσεις… μάχης οι 6 για τη θέση που οδηγεί στην Α1!

Σε θέση μάχης βρίσκονται κι επίσημα πλέον οι έξι ομάδες που διεκδικούν το εισιτήριο που οδηγεί στην Α1 κατηγορία. Η ΕΟΚ γνωστοποίησε συγκροτήθηκε η επιτροπή που θα εξετάσει τα στοιχεία των συλλόγων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βρεθούν στην Α1, με καταληκτική ημερομηνία τις 26/8.

eok_logo_newΑναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

“Η επιτροπή ειδικής αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Τσαγκρώνη (πρόεδρος), Μιχάλη Μελή (αντιπρόεδρος), Δημήτρη Μπασούρη, Γιάννη Αλεξόπουλο και Γιάννη Ψαρράκη, συνεδρίασε σήμερα (17/8) και αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας για τα σωματεία και τις ΚΑΕ που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να καλύψουν την κενή θέση που υπάρχει στην Α1 μετά την αποχώρηση της ΑΕΝΚ.

Επιστολές στάλθηκαν στην Δόξα Λευκάδας, τον Ηρακλή, τον Πανιώνιο, το Ηράκλειο, τον Αρκαδικό και την Καβάλα, προκειμένου μέχρι τις 26/8 να προσκομίσουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που απαιτούνται για τη δυνατόητα σύστασης ΚΑΕ ή, σε περίπτωση που αυτή υπάρχει για την πλήρωση των κριτηρίων που προβλέπονται από τον σχετικό κανονισμό. Κατόπιν της προσκόμισης των απαιτούμενων στοιχείων, θα ακολουθηθούν οι επόμενες προβλεπόμενες ενέργειες”.