Σε “Σαλούν” και Αστακό τα ματς της ημέρας

papagouΣτο “Σαλούν” θα διεξαχθεί το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στον Νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής, καθώς ο Παπάγος θα φιλοξενήσει τον Αμύντα στην κόντρα μεταξύ δύο ομάδων που έχουν υψηλές βλέψεις αυτή τη σεζόν. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες στο Κορωπί, εκεί όπου η νεοφώτιστη ομάδα του Φώτη Καρακώστα θα κληθεί να σπάσει το ρόδι έπειτα από δύο ήττες, απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Το αήττητο του θα προσπαθήσει να συνεχίσει ο Πανιώνιος στο κλειστό του Ζωγράφου απέναντι στον Φιλαθλητικό, όπως και η Ενωση Ιλίου, η οποία όμως θα έχει πολύ δύσκολο έργο στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό, που θα κάνει καθυστερημένη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Το 3 στα 3 θα επιχειρήσει να κάνει και το Ηράκλειο στην Κρήτη κόντρα στη Νίκη Αμαρουσίου, ενώ αμφίρροπες αναμένονται και οι υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής. Ο Κρόνος θα υποδεχτεί τον Χολαργό, ο Προμηθέας τον Εργοτέλη και ο Ικαρος Νέας Σμύρνης τον Εσπερο ΑΟΠΑ, έχοντας στον πάγκο του τον Αλέξη Παπαδάτο.

Ισχυρό τεστ στον Αστακό

Στον Βόρειο όμιλο η κόντρα του Αιόλου με τον ΓΣ Λάρισας είναι αυτή που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αποτελεί συνάμα ένα καλό τεστ για το πόσο ανταγωνισμό θα έχει η νεοφώτιστη ομάδα του Αστακού στο πρωτάθλημα. Τα καλά παιχνίδια δεν λείπουν πάντως από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Στο Αγρίνιο η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη θα υποδεχτεί την Καστοριά, ενώ στην Κατερίνη θα διασταυρωθούν οι ομάδες που έχουν εδραιώσει τη θέση τους στη Β΄ Εθνική εδώ και αρκετά χρόνια, ο Πιερικός Αρχέλαος και το Στρατώνι.

Θεωρητικά εύκολο έργο θα έχει στη δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ (απέναντι στον Ιωνικό Ιωνίας), ενώ το 3 στα 3 θα είναι ο μοναδικός στόχος του Ανατόλια κόντρα στην Ευκαρπία. Η (πρώτη) νίκη μοιάζει με μονόδρομο για τους Τιτάνες Παλαμά στον αγώνα με το Αργος Ορεστικό, ενώ στον Λαγκαδά θα αναμετρηθούν ο Ερμής και ο νεοφώτιστος Πολύγυρος, δύο ομάδες που θέλουν να σωθούν τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Νότιος όμιλος

Ζωγράφου 17.00 Φιλαθλητικός-Πανιώνιος Πόντας-Καλογερόπουλος
Παπάγου 17.00 Παπάγου–Αμύντας Θεοδωρόπουλος-Μαραμής
Γ. Παπασιδέρης 17.00 Κορωπί–Πανελευσινιακός Ζακεστίδης-Κάρδαρης
ΔΑΚ Νικαίας 17.00 Ιωνικός Νικ.–Έν. Ηλίου Παπαφωτίου–Στρέμπας
Αγ. Δημητρίου (Ν) 17.00 Κρόνος-Χολαργός Διμπινούδης-Μηλαπίδης
Ν.Σμύρνης 17.00 Ικαρος Ν. Σμ.–Έσπερος Π. Κοντίλης–Λιότσος
Δύο Αοράκια 17.00 Ηράκλειο–Νίκη Αμαρουσίου Δαρλαμήτσος–Καρακάσης
Ν. Περκίζας 17.00 Προμηθέας Χ.–Εργοτέλης Κυριακόπουλος–Φάκαρος

Βόρειος όμιλος

Σιδ/κου Σταθμού 17.00 Πιερικός Αρχ.–Στρατώνι Φουτζήλας–Τζιβελεκίδου
ΔΑΚ Βόνιτσας 17.00 Αίολος Αστακού–ΓΣΛ Παφίλης–Τσιαπλής
ΔΑΚ Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο–Καστοριά Παργιανόπουλος–Τσουμαχίδης
ΕΑΚ Λάρισας 17.00 ΑΕΛ–Ιωνικός Ιωνίας Ταρενίδης–Ελευθεριάδης
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λ.–Πολύγυρος Πιτσίλκας Μ.-Πιτσίλκας Β.
Ευκαρπίας 17.00 Ευκαρπία–Ανατόλια Τσιρτσιμάλης-Τζιοπάνος
Παλαμά 17.00 Τιτάνες Π.–Αργος Ορ. Σιμητόπουλος-Θεοδώρου