Η κλήτευση του Άγγελου Ρόκα για να υπηρετήσει τη “μαμά πατρίδα”, δίνουν ένα πολύ σημαντικό ατού στον ΦΟ Βροντάδου! Και επειδή κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί το γιατί, η απάντηση είναι πολύ απλή. Ο έμπειρος γκαρντ καλείται να υπηρετήσει τη θητεία του στη Χίο και ο ΦΟΒ δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, προχωρώντας σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Πανελευσινιακού, ο οποίος θα συνδυάσει στρατιωτικές υποχρεώσεις στη Χίο και μπάσκετ!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ΦΟΒ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον guard Ρόκα Άγγελο (28-06-1995, 1,80μ). Ο Άγγελος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Πανελευσινιακού όπου παρέμεινε μέχρι τα 18 χρόνια. Με τις Πανελλήνιες εξετάσεις πέρασε στο ΤΕΙ Λαμίας, Τμήμα Φυσιοθεραπείας. Στα φοιτητικά του χρόνια αγωνίστηκε στον Έσπερο Λαμίας και ως βασικό στέλεχος η ομάδα κατάφερε να ανέβει στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Με την ομάδα της Λαμίας αγωνίστηκε για ακόμη 2 χρόνια έχοντας μέσο όρο 9.4π με 42% στα τρίποντας τερματίζοντας στην 4η θέση στον Νότιο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το 2017 ο Άγγελος έκανε το βήμα παραπάνω και αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό στην Β’ Εθνική όπου παρέμεινε στην κατηγορία έχοντας ενεργή συμμετοχή στην επιτυχία αυτή.

Το τμήμα μπάσκετ του ΦΟΒ καλωσορίζει τον Άγγελο στην ομάδα μας και φυσικά στο νησί μας όπου θα διατελέσει την προβλεπόμενη στρατιωτική του θητεία και του ευχόμαστε αντίστοιχες επιτυχίες με τους Πρωταθλητές Ανδρών Χίου”.

Του Ιωάννη Νοταρά

.
Διαβάστε ακόμη…