Αρχισε ο σχεδιασμός για την Α2 στη Βέροια

Την επόμενη χρονιά έχει αρχίσει να σκέφτεται ήδη ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος χρειάζεται μία νίκη στους εναπομείναντες τρεις αγώνες (ή μία ήττα του Ηρακλή) προκειμένου να ανέβει και μαθηματικά στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο Γιώργος Τραπεζανλίδης και ο Δημήτρης Γκίμας αναφέρθηκαν εκτενώς στην τελευταία νίκη επί του Ιωνικού Ιωνίας, στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος και αποκάλυψαν ότι ο σχεδιασμός για την Α2 έχει ήδη αρχίσει…

«Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και αποτελούσε ένα από τα δυο παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε ώστε και μαθηματικά να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον Ιωνικό που αποτελεί μια πολύ καλή ομάδα και έχει διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια με ιδιαίτερο ζήλο και μαχητικότητα. Η ομάδα θα συνεχίσει να διεκδικεί όλα τα παιχνίδια ακόμη και στην τελευταία αγωνιστική με το Μαρούσι η ομάδα δεν θα κάνει απλά ένα ταξίδι, θα πάμε για την νίκη για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι όπως κάναμε και πέρσι» τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρευρίσκεται κάθε φορά στο γήπεδο και δείχνει ότι αγκαλιάζει την προσπάθεια μας και ιδιαίτερα σήμερα που η ομάδα ποδοσφαίρου της Βέροιας δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή στην κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική. Από την πλευρά της διοίκησης έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, λόγω του ότι θα είμαστε σε μια κατηγορία την οποία δεν την γνωρίζουμε και απέχει πολύ από την Β’ Εθνική, ώστε η ομάδα να στελεχωθεί με ικανά άτομα τόσο διοικητικά οικονομικά όσο και οικονομικά.

Πιστεύω ότι ο στόχος της ομάδας για τη νέα χρονιά είναι να κάνει μια καλή πορεία και να μην είναι κομπάρσος της κατηγορίας με κινήσεις προσεκτικές και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ολα όσα γράφτηκαν σχετικά για συμφωνίες Φιλίππου με παίχτες Α1 δεν ισχύουν. Προσπάθησαν να επηρεάσουν την ομάδα αρνητικά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση που να αφορά παίχτες. Αυτό που προέχει είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα, να ηρεμήσουμε, να στελεχώσουμε την ομάδα διοικητικά και στην συνέχεια ξεκινώντας από τα δικά μας παιδιά να πραγματοποιήσουμε τις μεταγραφές μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι εξασφαλισμένος για την επόμενη χρονιά» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας.

«Εχουμε λίγο δρόμο ακόμα»

«Ηταν άλλη μια δίκαιη νίκη της ομάδας μας, μιας και ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι είχαμε πλήρη αυτοσυγκέντρωση αλλά αυτό μπορώ να το δικαιολογήσω στο ότι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος υπάρχει μια χαλαρότητα και μια αδημονία των παιχτών. Μας μένει μια ακόμη νίκη για να κατοχυρώσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2. Βέβαια μέχρι να έρθει αυτή η νίκη και τα υπόλοιπα αποτελέσματα εγώ θα συνεχίσω να λέω ότι η ομάδα είναι κοντά στο στόχο αλλά έχει ακόμη λίγο δρόμο» είπε από τη μεριά του ο Δημήτρης Γκίμας, τονίζοντας ακόμα:

«Συνεχίζουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πιερικό Αρχέλαο. Σήμερα δεν δώσαμε συμμετοχή στους μικρούς παίχτες και αυτό λόγο του ότι σήμερα το μεσημέρι (31/3) έπαιζαν στην ομάδα των Εφήβων για την τελική φάση και σύμφωνα με τον κανονισμό της ομοσπονδίας εντός 24 ωρών ο αθλητής δεν μπορεί να παίξει σε 2 παιχνίδια. Προσπαθήσαμε για αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα των εφήβων αλλά αυτό δεν μπόρεσε να γίνει. Για τους μικρούς προέχει το εφηβικό στο οποίο ο Φίλιππος έχει να βρεθεί σε τελική φάση 20 χρόνια».