Σκορδίλης: «Πολύ σημαντικό ματς»

Ο Γάιος Σκορδίλης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τον αυριανό ντέρμπι του Φάρου με αντίπαλο τον Δούκα τονίζοντας πως η ομάδα του Κερατινίου θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει κάλεσμα στον κόσμο.

«Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να το κερδίσουμε. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων. Στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη από μία ομάδα που έχει κοινό στόχο με εμάς και από εκεί και πέρα φτάνοντας στα πλέι οφ να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Για να συνεχίσει: «Στον πρώτο γύρο μέσα στην έδρα του Δούκα χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Ήταν το δεύτερο ματς στο οποίο αγωνιζόμουν μετά τον τραυματισμό μου και προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου. Τώρα νιώθω πιο έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου στην επικράτηση επί του αντιπάλου».

Τέλος, ο 29χρονος σέντερ μας επισήμανε: «Θα ήθελα να καλέσω και εγώ από την πλευρά μου όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν αύριο στη γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθειά μας».