“Σκόρπισε” τον Έσπερο ΑΟΠΑ το Αγρίνιο σε φιλικό… επίπεδο!

Η αναμέτρηση ήταν φιλικού χαρακτήρα, αλλά το Αγρίνιο δεν… χαρίστηκε του Εσπέρου ΑΟΠΑ και “σκόρπισε” τον αντίπαλό του, με το επιβλητικό 93-53! Η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη έπιασε εντυπωσιακή απόδοση κυρίως στο δεύτερο 10λεπτο της αναμέτρησης και δεν άφησε ιδιαίτερα περιθώρια στους αντιπάλους της.

Το επιμέρους 27-7 ήταν εκείνο που άνοιξε την ψαλίδα της διαφοράς, δείχνοντας ότι ο ΑΟΑ είναι σε καλό δρόμο ενόψει της πρεμιέρας, δίχως μάλιστα να έχει στη διάθεσή του και τον Τασόπουλο που είναι τραυματίας. Στον αντίποδα ο Έσπερος ΑΟΠΑ προσπάθησε να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων, είδε τους Φρατζή και Αγγελόπουλο να “κουβαλάνε” επιθετικά την ομάδα τους, αλλά οι λύσεις που είχε το Αγρίνιο ήταν πιο πολλές και αυτό έκρινε και την τελική έκβαση του ματς, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη. Ο Χρήστος Μυριούνης θα έχει τη δυνατότητα να δει τους παίκτες του εν δράσει σε φιλικό επίπεδο σε ένα ακόμη ματς, το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο τον ΑΓΣΙ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19 – 14, 46 – 21, 68 – 37, 93 – 53.
Διαιτητές: Σταθόπουλος – Διαμαντής.
ΑΓΡΙΝΙΟ (Μυριούνης): Μπερερής 4, Κυριλής Θ. 13(1), Μουρατίδης 19(2), Γκρέκας 12(2), Κυριλής Δ. 4, Τάσσος 14, Κασαμπαλής 8, Μήτσου 7(1), Σταύρου 12(2), Ρέντζιος.
ΕΣΠΕΡΟΣ Α.Ο.Π.Α. (Γκοργκόλης): Γιαλέλης 1, Φρατζής 13, Τσακμάς 5, Λαμπρόπουλος 8, Ροκανάς, Ζαφείρης 2, Σκόνδρας 2, Παπανικολόπουλος 3, Κατσαβόπουλος, Κουτσούκος, Βίρλας 6, Αγγελόπουλος 13(1).