Σλούκας: «Χρειάζεται η στήριξη του κόσμου»

Η ανανεωμένη Εθνική ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο ελληνικό κοινό αύριο (23/8) στο τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank». Το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας πλησιάζει και ο… νέος  Κώστας Σλούκας ζήτησε τη στήριξη του κόσμου αρχής γενομένης από το τουρνουά Ακρόπολις.

«Στους μέχρι τώρα αγώνες που έχουμε δώσει, η ομάδα έχει παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα, όμως, υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνουμε. Όσον αφορά στις νίκες, στην παρούσα φάση δεν σημαίνουν τίποτα. Σημασία έχει να είμαστε έτοιμοι στους αγώνες της Λιθουανίας», είπε και συνέχισε αναφερόμενος στο επόμενο «τεστ»:

«Στο ‘Ακρόπολις-Eurobank’, που είναι και το τελευταίο τουρνουά που θα λάβουμε μέρος πριν το Ευρωμπάσκετ, θα βάλουμε τις τελευταίες πινελιές. Η Εθνική αλλάζει πρόσωπο και εξαιτίας των απουσιών. Ουσιαστικά γυρίζει σελίδα, γι’ αυτό και χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι αρκετοί φίλαθλοι στις εξέδρες, για να στηρίξουν την προσπάθειά μας».

Τέλος, όσον αφορά τη δική του παρουσία δήλωσε: «Νιώθω ότι είμαι σε θέση να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Νιώθω έτοιμος, και αν τελικά είμαι στην τελική 12άδα που θα ταξιδέψει στην Λιθουανία, θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει η Εθνική τους στόχους της».