Σορώτος: «Θα γίνει ωραίο παιχνίδι»

Δύσκολη αποστολή  στις Σέρρες έχει το Σάββατο (12/3) ο Πιερικός Αρχέλαος απέναντι στους «πληγωμένους» ύστερα από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής,  Ικαρους. Αυτό άλλωστε επεσήμανε και σε δηλώσεις του για το επερχόμενο παιχνίδι ο Κώστας Σορώτος:  «Μετά από τις δύο νίκες που κάναμε στη Νήαρ Ηστ και στην έδρα μας με τον Κόροιβο, έχουμε τώρα μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η βαθμολογική της θέση, άλλωστε, δείχνει και την αξία της. Είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά από την αρχή που ανέλαβα εδώ, έχουμε πει ότι θα προσπαθήσουμε να «χτυπήσουμε» όλα τα παιχνίδια και ότι περισσότερο μπορέσουμε να κάνουμε. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής είναι και αυτό το παιχνίδι με τους Ίκαρους, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζουμε την αξία της ομάδας των Σερρών», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε εκφράζοντας την πεποίθησή του για ένα δυνατό παιχνίδι:

«Θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και επειδή έχω παίξει στο γήπεδό τους, ξέρω ότι ο κόσμος και εκεί δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα, εντελώς πολιτισμένη και αθλητική».

Με τη σειρά του, ο βοηθός προπονητή, Χρήστος Ξηρομερίτης, ανέφερε: «Προερχόμαστε από δύο επιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς και αυτό μας δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Μπροστά μας έχουμε τους Ίκαρους Σερρών που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και διατηρούν το αήττητο στην έδρα τους. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να μην επαναπαυθούμε από τη βαθμολογική μας θέση, καθώς απομένουν 13 αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος».