Σορώτος: «Μπροστά μας δέκα τελικοί»

Οι προβλέψεις που ήθελαν το παιχνίδι ντέρμπι δικαιώθηκαν, αφού Αμύντας και Πιερικός Αρχέλαος πάλεψαν μέχρι τέλους για τους δύο βαθμούς. Για το σαββατιάτικο ματς μίλησε ο Κώστας Σορώτος τονίζοντας πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Αμύντα για τη φιλοξενία και τη συμπεριφορά που επέδειξαν.

«Ηταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δυστυχώς εκεί εμείς δεν ήμασταν καλοί. Κυρίως μιλάω για τις πέντε χαμένες βολές στο τέλος του παιχνιδιού και οι οποίες μας στοίχισαν πάρα πολύ. Θεωρώ όμως ότι και πιο μπροστά, ενώ ήμασταν πολλοί καλοί στο πρώτο ημίχρονο, μπήκαμε πολύ χαλαροί στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να χάσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού που είχαμε απόλυτα μέχρι τότε», σχολίασε αρχικά ο Κώστας Σορώτος και συνέχισε:

«Ηταν μια μεγάλη ευκαιρία για μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, η οποία θα μας βοηθούσε σημαντικά στην πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και για μας υπάρχουν μπροστά δέκα …τελικοί. Ευχαριστούμε την ομάδα του Αμύντα για τη φιλοξενία και εγώ προσωπικά για τη συμπεριφορά τους απέναντί μου. Απέδειξαν ότι εκτίμησαν τη δουλειά που έκανα μαζί τους».