Σορώτος: «Χρειάζεται ακόμα δουλειά»

Η παρουσία του έστω και για λίγες μέρες ήταν αρκετή για να αναζωογονήσει τον Πιερικό Αρχέλαο. Το ντεμπούτο του Κώστα Σορώτου συνοδεύτηκε με νίκη δίνοντας βαθμολογική ανάσα στο σύλλογο της Κατερίνης. Ο έμπειρος τεχνικός , αν και έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στην ΑΕΚ Αργους, τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά.

«Κάναμε μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, γιατί κάθε αλλαγή έχει και τις ιδιαιτερότητες της. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά για τριάντα πέντε λεπτά. Στα τελευταία πέντε λεπτά πήγαμε να χαλάσουμε ότι κάναμε στα προηγούμενα που παλέψαμε πάρα πολύ, αλλά ευτυχώς δεν το …πληρώσαμε», ανέφερε αρχικά ο νέος τεχνικός του Πιερικού και συνέχισε:

«Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ. Να παίξουμε πιο γρήγορα. Όποτε προσπαθήσαμε να τρέξουμε κάναμε λάθος, αλλά αυτή η ομάδα πρέπει να μάθει και να τρέχει. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη για τη συνέχεια, τα παιδιά είναι καλά, η διοίκηση είναι καλή και δεν φοβάμαι τίποτε».

Παπαχρήστος:  «Αρχίζει ένα νέο πρωτάθλημα»

Εβαλε το … λιθαράκι του για τη νίκη του Πιερικού, ο Γιάννης Παπαχρήστος με τη σειρά του ανέφερε: «Θεωρητικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και η εβδομάδα ήταν δύσκολη. Είχαμε πέντε συνεχόμενες ήττες και αλλαγή προπονητή, η οποία μας επηρέασε σε μεγάλο βαθμό. Σιγά – σιγά θα βρούμε το δρόμο μας και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τώρα αρχίζει για μας ένα νέο πρωτάθλημα. Πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να δουλέψουμε. Τη δουλειά μας πρέπει να τη βγάλουμε και να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο».