Στήριγμα η “ομάδα του λαού”…

paizontasamuna_infobasketKαλησπέρα σε όλους τους φίλους του www.infobasket.gr. Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός την πορεία τους στους ομίλους της Euroleague Basketball έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στο Top-16. Αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο εάν οι Πράσινοι τερματίσουν στην 4η θέση στον 3ο όμιλο τότε υπάρχει περίπτωση να δούμε ντέρμπι αιωνίων και στο Top-16-…Δύσκολο σενάριο όμως γιατί η Ζαλγκρίρις θα πρέπει να κάνει το 2 στα 2 νίκη με Μπαρτσελόνα εκτός και Παναθηναικό εντός έδρας.

Το πιο δυνατό σημείο της αγωνιστικής είναι ο άσος της ΜΑΚΑΜΠΙ, όπου έχει μεγάλο κίνητρο απέναντι σε μια ομάδα καλή αλλά περασμένη. Το πιστεύουμε πολύ και θα το τιμήσουμε! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι από τις λίγες έως και σπάνιες ομάδες όπου δεν καταλαβαίνει εάν έχει ήδη προκριθεί, εάν ο αντίπαλος καίγεται η όχι. Πάντα παίζει για την νίκη και στηρίζεται στην πολύ καλή αμυντική του λειτουργιά. Το ξέρω ότι και σ αυτό το παιχνίδι θα κατέβει για την νίκη αν και αδιάφορο, και ότι είναι ανώτερος ως oμαδα από τους Γάλλους. Απλώς έχω μπει στο σκεπτικό των γηπεδούχων , που περιμένουν πως και πως να παίξουν με ένα τόσο μεγάλο αντίπαλο , που θα μπούνε μέσα στο παρκέ διψασμένοι για μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο Θρύλος είναι κίνητρο για τέτοιες ομάδες και το χάντικαπ είναι τέτοιο που με οδηγούν στον άσο.

Στο ΕΦΕΣ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ περιμένω σκορ…μεγάλο σκορ από 2 ομάδες που το έχουν σε ένα παιχνίδι χωρίς πίεση. Το OVERτης ΕΦΕΣ(81.5) , της ΛΑΜΠΟΡΑΛ(77.5) αλλά και το σύνολο πόντων(160.5) δείχνουν καλά σημεία .

Η τόσο κακή εντύπωση που με έχει αφήσει η ΣΑΣΑΡΙ , ίσως με κάνει και υστερικό απέναντι της.
Θα πετύχει την 1η νίκη? Πάντως παίζει με μια καλή ομάδα που εάν είναι σοβαρή θα φύγει άνετα με το διπλό.

Άπλα τα πράγματα για την ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ. Κερδίζει το ΜΙΛΑΝΟ και πάει στην επόμενη φάση.
Τώρα εγώ γιατί θα παίξω διπλό , άλλη ιστορία αυτή…
Πάμε και στον ομιλο Α. Εκεί όπου γίνεται πραγματικά σφαγή. Η μόνη σίγουρη είναι η ΦΕΝΕΡ.
Όλες οι άλλες ομάδες είναι στο κόλπο. Μακάρι οι Ισπανοί(ΡΕΑΛ) να πληρώσουν την αλαζονεία τους κάποια στιγμή…Τώρα τι να σας πω? Οτι πρέπει να κερδίσει η ΚΙΜΚΙ,ΡΕΑΛ? Άστο καλύτερα. Με τα πρέπει δεν πληρώνεσαι…Καλύτερα να πάρω το UNDER στο ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ και το διπλό του ΕΡΥΘΡΟΥ μέσα στην ΦΕΝΕΡ.

Εσείς μπορείτε να κάνετε την δική σας χημεία, ο δικός μας τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε!!!