Στήριξη του Παγκρατίου σε Λιόγα και παίκτες

Το Δ.Σ. του Παγκρατίου στήριξε μέσω ανακοίνωσης του τον Δημήτρη Λιόγα και τους παίκτες του, με αφορμή τις “βαριές” εκφράσεις των οργανωμένων οπαδών των “ροσονέρι” στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Αρκαδικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Α.Ο.ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν κι ελέχθησαν από μερίδα των οπαδών του ενάντια σε παίκτες και προπονητές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ αισθάνεται την ανάγκη και προς αποκατάσταση της αλήθειας να ανακοινώσει τα κάτωθι:

Η ομάδα μας στο παιχνίδι με τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ παρουσιάστηκε ελλιπέστατη λόγω τραυματισμών. Ο Βράνιες πάσχει από κάταγμα και θα είναι εκτός γηπέδων για δύο επιπλέον εβδομάδες. Ο Πάβλοβιτς υποφέρει από θλάση, η οποία τον θέτει εκτός για δύο επιπλέον εβδομάδες. Ο κ. Δερμιτζάκης είναι τραυματίας και με τριπλό κάταγμα στη μύτη και παίζει όπως μπορεί με δική του ευθύνη γεγονός που τον τιμά. Ο Δρακόπουλος είναι τραυματίας κι έξω για τρεις εβδομάδες. Ο Φώτης έπαιξε τραυματίας με γνωμάτευση γιατρού να μείνει εκτός για 10 ημέρες ενώ οι κ. Κουτρούλιας, Μιχάλογλου και Κοκορόγιαννης έχουν αποχωρήσει για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Καταλαβαίνει κανείς τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή και τον αγώνα που γίνεται όλη αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να εμφανιστεί μία αξιοπρεπής σύνθεση κάθε Σάββατο. Είναι η πρώτη φορά κι ελπίζουμε η τελευταία που καλούμαστε να δημοσιοποιήσουμε τη θέση μας μόνο και μόνο για να μη γίνουν άνθρωποι που προσπαθούν τίμια και καθημερινά όπως οι αθλητές,προπονητές και οι άνθρωποι που τρέχουν για την ομάδα, έρμαιο σε καλοθελητές και παπαγαλάκια που σπέρνουν δήθεν ειδήσεις εκ του πονηρού για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα.

Είναι κρίμα παιδιά, που έχουν τιμήσει το Ελληνικό μπάσκετ,αλλά και το σύλλογό μας όπως ο Σκλάβος, ο Γεώργαρος, ο Φώτης, ο Φωτίου, ο Λιόγας, να γίνονται βορά από ανθρώπους που έχουν πολλάκις τραγουδήσει το όνομά τους στο ΜΕΤΣ, γιατί έπεσαν θύματα κακής πληροφόρησης. Οι οπαδοί μας είναι γνωστοί στο Πανελλήνιο για το πάθος τους για την ομάδα αλλά είναι και γνωστοί στο να αναγνωρίζουν και το ήθος αλλά και την προσπάθεια των ανθρώπων που την πλαισιώνουν.Και φέτος το έχουν αναγνωρίσει χειροκροτώντας παίκτες και προπονητές για πάρα πολλά Σάββατα.

Το προηγούμενο ήταν μία κακή παρένθεση για τους λόγους που προαναφέραμε. Και σε ότι μας αφορά αυτά τα παιδιά που φέτος παλεύουν για το σύλλογο, εμείς τα στηρίζουμε, τα αγαπάμε, αναγνωρίζουμε τον αγώνα τους και τους κτυπάμε την πλάτη στις κακές κι άτυχες βραδιές τους. Γιατί πιστεύουμε και θα πιστεύουμε πάντα, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ασχολούμαστε με τον αθλητισμό, ότι οι αθλητές και οι προπονητές πονάνε πάντα το ίδιο ή και περισσότερο από εμάς σε μία κακή και ατυχή βραδιά τους.

Μετά τιμής

Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου».