Σταθούλης: «Η όρεξη ανοίγει… τρώγοντας»

Την περασμένη χρονιά, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του γι΄αυτό φέτος, ο Σπύρος Σταθούλης θέλει να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε. Ο προπονητής του Μανδραϊκού, στην πρώτη του συνέντευξη για φέτος μίλησε για τους στόχους της ομάδας, αλλά και την ανανέωσή της συνεργασίας με τον σύλλογο.

Για την παραμονή του στο Μανδραϊκό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη, υπάρχει κάτι που το αφήσαμε στη μέση πέρσι και θα πρέπει να συνεχιστεί. Με τον άμεσο συνεργάτη μου, τον Σεραφείμ Σπανό, ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα στα τμήματα υποδομής τον Θανάση Κωνσταντώνη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ατομική βελτίωση των αθλητών μας, είμαστε στην ίδια «σελίδα» και έχουμε τα ίδια οράματα για το μέλλον.

Φυσικά είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη του Γιάννη Μεριχωβίτη, ενός γυμναστή με σπουδαία πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Υπό την επίβλεψη του θα γίνεται η προπόνηση φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης. Δεν θα πρέπει να παραλείψω να αναφέρω το σωστό πλάνο και τη στήριξη της διοίκησης αλλά και του Δήμου Μάνδρας, με προεξέχοντα τον Δήμαρχο, ο οποίος είναι δίπλα στην ομάδα».

Για το στόχο του Μανδραϊκού τη νέα σεζόν:

«Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα νεανικό κορμό παικτών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείουμε έμπειρους αθλητές. Χρειάζεται και η εμπειρία για να πλαισιώσει, και να βάλει σε ένα καλούπι τα νιάτα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ισχυρές ακαδημίες για να βγουν παιδιά που θα πλαισιώσουν στο μέλλον την ανδρική ομάδα. Ήδη προωθήσαμε τρία παιδιά από το εφηβικό στο ανδρικό, θα συμμετάσχουν στη προετοιμασία και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους μέσα στη σεζόν. Πρωταρχικός στόχος βαθμολογικά μιλώντας είναι η παραμονή αλλά λένε και συμφωνώ ότι η όρεξη ανοίγει… τρώγοντας».

Για την ευχή που κάνει ενόψει της νέας χρονιάς:

«Εύχομαι να επιστρέψουμε όλοι στα γήπεδα. Και όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ. Οι φίλαθλοι του μπάσκετ πρέπει να στηρίξουν τη προσπάθεια των ομάδων, να έρθουν στο γήπεδο και να διασκεδάσουν μέσα από αυτή τη διαδικασία. Μακάρι να έχουμε αφήσει πίσω μας όλη αυτή την άσχημη κατάσταση και να ανταμώσουμε ξανά στο μέρος που αγαπάμε όλοι περισσότερο από όλα, το γήπεδο».