Σταυρόπουλος: «Ετοιμοι για ένα δυνατό ντέρμπι»

Για ακόμα μία νίκη προετοιμάζεται ο Χαρίλαος Τρικούπης καθώς υποδέχεται στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής το ανεβασμένο Αγρίνιο. Ο αρχηγός της ομάδας, Ντίνος Σταυρόπουλος μιλώντας για την κυριακάτικη (11/3) αναμέτρηση δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για ένα δυνατό ντέρμπι…

«Εχουν μείνει εννέα αγωνιστικές, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι με το Αγρίνιο. Δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά κάνουμε αυτό που μας ζητά ο προπονητής μας και μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς όπως ήμασταν πριν λίγο καιρό γιατί λόγω των τραυματισμών είχαμε χάσει λίγο το ρυθμό μας», δήλωσε αρχικά ο παίκτης του Αγρινίου και συνέχισε αναφερόμενος στο επερχόμενο παιχνίδι.

«Η αλλαγή προπονητή δίνει πάντα μία ώθηση στην ομάδα, έχουν δείξει έναν καλύτερο εαυτό και καλύτερη εικόνα στην άμυνά τους. Θα παίξουμε αυτό που είναι να παίξουμε, είμαστε έτοιμοι, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για ότι μπορεί να προκύψει στον αγώνα. Θέλουμε τον κόσμο πάντα δίπλα μας, όπως τον είχαμε και με την Καβάλα. Είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό ντέρμπι».