Στα κυανόλευκα ο Στάθης Παπαδιονυσίου

Το… μπαράζ των μεταγραφικών κινήσεων του Ηρακλή δεν έχει τελειωμό. Το νέο κομμάτι στο “παζλ” που συνθέτουν οι κυανόλευκοι ακούει στο όνομα Στάθης Παπαδιονυσίου και είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του Ηρακλή, διότι γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορική. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας”, δήλωσε ο παίκτης λίγο μετά την υπογραφή της συνεργασίας του με τους κυανόλευκους.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του “γηραιού”, αυτή αναφέρει: “Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Στάθη Παπαδιονυσίου.
Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.95μ και κατά το παρελθόν έχει κληθεί σε όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες. Την περασμένη χρονιά φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του Αίολου Αστακού, ενώ προηγουμένως ήταν στο Παγκράτι και για δύο σεζόν στην ΑΕΚ, φτάνοντας μαζί της μέχρι την Α1. Οι πρώτοι σταθμοί της καριέρας του ήταν ο Δούκας και ο Ίκαρος Καλλιθέας”.