liagkasΑστραπιαία κινήθηκαν στα Φάρσαλα έπειτα από την λήξη της συνεργασίας με τον Μάκη Αλεξίου, καθώς σήμερα ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Θρασύβουλου Λιάγκα στην θέση του πρώτου προπονητή.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ανακοινώνει την πρόσληψη του πολύπειρου Λαρισαίου προπονητή, κ. Θρασύβουλο Λιάγκα ως νέο τεχνικό της ομάδος μας.

Ο κ. Λιάγκας ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής στην ομάδα του Κεραυνού Λάρισας στο αντρικό αλλά και στο παιδικό τμήμα του Συλλόγου με το οποίο αναδείχθηκε τέταρτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Έπειτα ανέλαβε την ομάδα του Κένταυρου Λάρισας, της Χάλκης με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την Α2 ΕΣΚΑΘ στην Α1.

Εν συνεχεία κάθισε στον πάγκο της ομάδας της Ε.Α.Λ στην Γ Εθνική κατηγορία και μετέπειτα έμεινε για πέντε σεζόν σχεδόν ως βοηθός προπονητή αλλά και κατά διαστήματα ως πρώτος προπονητής στον Γ.Σ. Λάρισας με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Α2 Εθνική κατηγορία στην Α1.

Η τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ήταν ο Φοίνικας Λάρισας με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Γ Εθνική κατηγορία στην Β Εθνική.

Σύσσωμη η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων καλωσορίζει στον Σύλλογο μας τον κ. Λιάγκα και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του και στην προσωπική του ζωή».