Στα χέρια του Στάθη Μπαϊρακτάρη το μάνατζμεντ της ΑΕΚ

Ο Στάθης Μπαϊρακτάρης είναι απ’ το πρωί της Τρίτης (6/9) το νέο αφεντικό της ΑΕΚ, ο σωτήρας που αναφέραμε και ο άνθρωπος που ανέλαβε να οδηγήσει τους κιτρινόμαυρους τη νέα περίοδο, παίρνοντας τα ηνία απ’ τον Μπάμπη Καραμανλή. Ήδη η σύμβαση μεταβίβασης έχει υπογραφεί και πλέον το μόνο που απομένει είναι να ξεκινήσουν οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.

Ο 72χρονος επιχειρηματιάς (με αντικείμενο τις εκδοτικές επιχειρήσεις) σε πρώτη φάση θ’ αναλάβει το μάνατζμεντ της ΑΕΚ, αλλά απώτερος στόχος του είναι ν’ αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.
Με ανακοίνωση που υπογράφει ο Μπάμπης Καραμανλής επισημοποιείται η παραχώρηση του μάνατζμεντ – δίχως ν’ αναφέρεται το όνομα του νέου “αφεντικού” – ενώ όπως επισημαίνει μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου απ’ την ΚΑΕ προκειμένου να μάθουν όλοι για τη… νέα σελίδα στο βιβλίο της ΑΕΚ!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”
“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2011 το μάνατζμεντ της ΚΑΕ ΑΕΚ παραχωρήθηκε και τυπικά σε ένθερμο φίλαθλο της ομάδας μας και επιφανή επιχειρηματία. Κατόπιν τούτου, εντός των προσεχών ημερών θα διεξαχθεί γενική συνέλευση στην ΚΑΕ προκειμένου να οριστικοποιηθεί το νέο διοικητικό σχήμα του συλλόγου και εν συνεχεία, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου ώστε να ενημερωθούν οι φίλαθλοι για τη νέα σελίδα στο βιβλίο της ΑΕΚ.

Νιώθουμε, δε, ιδιαίτερη χαρά και τιμή, αφενός για την παρουσία του νέου μέλους στα τεκταινόμενα την ΚΑΕ, αφετέρου για τις ενέργειες που πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες μέλη του συλλόγου μας για τη σωτηρία της μπασκετικής ΑΕΚ. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουν τον προσωπικό τους αγώνα για να δούμε σύντομα την ομάδα και πάλι στην Α1 κατηγορία. Εκεί, εν ολίγοις, που ανήκει.

Σας στέλνουμε τους Αθλητικούς μας Χαιρετισμούς
Μετά τιμής
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ”