Στηρίζει το μέλλον με την προσθήκη Παπαθεοδώρου ο Λεύκιππος

Πέρα από το παρόν, κοιτάζει και το μέλλον ο Λεύκιππος Ξάνθης και στο πλαίσιο αυτό κινείται και η μεταγραφική κίνηση με τον Αριστείδη Παπαθεοδώρου. Ο 18χρονος παίκτης έχει ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας από το ξεκίνημά της και πλέον οριστικοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Με αφορμή την συνεργασία του με τον Λεύκιππο Ορόσημο, ο Αριστείδης Παπαθεοδώρου δήλωσε στο lefkipposbc.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Λεύκιππου. Ήρθα σε μια ομάδα η οποία γενικότερα δουλεύει πολύ καλά. Για πρώτη φορά θα παίξω στο ανδρικό τμήμα, οπότε αυτό αποτελεί μια ευκαιρία για μένα να εξελιχθώ ως αθλητής. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πως διαθέτουμε πολύ καλό ρόστερ και είμαστε σαν μια οικογένεια στην ομάδα! Με την δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο, η ομάδα βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο και θεωρώ πως ο Λεύκιππος μπορεί να φτάσει ψηλά”.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας αναφέρει:

“Στον Λεύκιππο Ορόσημο ο Αριστείδης Παπαθεοδώρου
Ο Λεύκιππος Ορόσημο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Αριστείδη Παπαθεοδώρου. Η απόκτηση του φέρελπι καλαθοσφαιριστή εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία του συλλόγου να “στηρίξει” το νεανικό του στοιχείο στο ρόστερ. Η 18χρονος αθλητής συμμετείχε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Λεύκιππου Ορόσημο και ακολούθως ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σε ό,τι αφορά την συνεργασία μαζί του.

Ο Αριστείδης Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στις 4/9/2002 και έχει ύψος 2.02. Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Βουλγαρία και μετέπειτα προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ηρακλή, στον οποίο μετακόμισε. Μάλιστα, ο νυν καλαθοσφαιριστής του Λεύκιππου Ορόσημο το καλοκαίρι του 2019 πήρε μέρος στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του “Γηραιού” ενώ κατά την διάρκεια της σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Ο Παπαθεοδώρου, ήδη, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Λεύκιππου (Κ-20), μιας και αγωνίστηκε στο εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης. Η “οικογένεια” του Λεύκιππου Ορόσημο εύχεται στον Αριστείδη Παπαθεοδώρου υγεία και κάθε επιτυχία με τον σύλλογό μας!”.