Στηρίζει Φασούλα ο Κώστας Πετρόπουλος στις εκλογές της ΕΟΚ

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Φασούλα στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ δίνει ο Κώστας Πετρόπουλος. Ο «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ τάχθηκε δημοσίως υπέρ της «αράχνης» στην διεκδίκηση της προεδρίας της ομοσπονδίας, επισημαίνοντας στη σχετική δήλωσή του «… σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία χρειάζεται-επιβάλλεται θα έλεγα- η συστράτευση των ανθρώπων του αθλήματος, πρωταγωνιστών που άφησαν το αποτύπωμα τους στους στίβους, που υπέγραψαν λαμπρές σελίδες του παρελθόντος, που δυστυχώς σήμερα νοσταλγούμε με βαθιά περίσκεψη».

Αναλυτικά η δήλωση του «Νουρέγεφ»:

«Το άθλημα του μπάσκετ στη χώρα μας διανύει μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους στη σύγχρονη ιστορία του, τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο κι σ’ αυτό της Ομοσπονδίας!

Οι εξελίξεις στους κόλπους του αθλήματος θα σηματοδοτήσουν το μέλλον του, τις δυνατότητες να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των ημερών!

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία χρειάζεται-επιβάλλεται θα έλεγα- η συστράτευση των ανθρώπων του αθλήματος, πρωταγωνιστών που άφησαν το αποτύπωμα τους στους στίβους, που υπέγραψαν λαμπρές σελίδες του παρελθόντος, που δυστυχώς σήμερα νοσταλγούμε με βαθιά περίσκεψη.

Προσωπικότητες ακτινοβολίας και κύρους ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα, να οδηγήσουν και πάλι τα μπάσκετ στην εξωστρέφεια, στην διαφάνεια, να δώσουν και πάλι όραμα και πνοή στις νέες γενιές να συγκρουστούν με τα δύσκολα , να αναμετρηθούν με το «αδύνατο» για να σκαρφαλώσουν και πάλι στη κορυφή!

Γι’ όλους αυτούς τους λόγους που αφορούν την επόμενη μέρα, την οποία προσωπικά θα ήθελα φωτεινή και αισιόδοξη, μακριά από τη μιζέρια και τη σκοτεινιά στηρίζω για τις εκλογές στην Ομοσπονδία, ολόψυχα την ομάδα του Παναγιώτη Φασούλα με τους Φάνη Χριστοδούλου, Μέμο Ιωάννου, Ευθύμη Ρεντζιά, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γιώργο Καράγκουτη και την αξιότιμη Αναστασία Κωστάκη και δεσμεύομαι να είμαι μαζί τους για ότι αυτοί κρίνουν κι όποτε χρειαστεί, πάντα, όπως το έπραξα πολλές φορές στο παρελθόν, από τη θέση του απλού στρατιώτη!!!»