Στη μνήμη του Γιώργου Βράγγα το τουρνουά της Θεσσαλονίκης

Το τουρνουά 3ΟΝ3 της Θεσσαλονίκης “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Βράγγα, ο οποίος “έφυγε” πριν λίγες ημέρες από τη ζωή. Η απόφαση πάρθηκε, μετά από συνεννόηση των διοργανωτών με τη διοίκηση του Ερμή Λαγκάδα, οι αθλητές του οποίου, αναμένεται να δώσουν το παρών στο τουρνουά. Οι εγγραφές συνεχίζονται για όλα τα τουρνουά, τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

Για μια ακόμη χρονια, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) – ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ
Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) – ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) – ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ
Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Λ.ΒΕΪΚΟΥ – ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ
Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) – ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

.
Διαβάστε ακόμη…