Στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας μέλη του προεδρείου του ΓΣ Σοφάδων

Η αποδοχή της πρόσκλησης για συμμετοχή του ΓΣ Σοφάδων στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής έχει φέρει χαμόγελα στους ιθύνοντες τον σύλλογο και μαζί και… γλυκό πονοκέφαλο! Διότι πλέον το έργο τους θα είναι πιο δύσκολο, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί αξιόμαχη σ’ αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Μετά, λοιπόν, από τα συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Σοφάδων, ήρθε η σειρά να δεχθούν τις ευχές κι από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιο, στο γραφείο του οποίου βρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Πώποτας και ο ταμίας Κωνσταντίνος Σακελλαρίου.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η σκληρή δουλειά και η επιμονή ανταμείβονται: «Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο και τον ταμία του Γ.Σ Σοφάδων γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία και να τους ζητήσω να μεταφέρουν τις ευχές μου στα μέλη του Δ.Σ , στο προπονητικό και αγωνιστικό team. Απέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ότι η συλλογική προσπάθεια, η μεθοδικότητα και η υψηλή αγωνιστική δύναμη του Συλλόγου, φέρνουν επιτυχίες που μας κάνουν όλους υπερήφανους. Ως Π.Ε Καρδίτσας στεκόμαστε δίπλα στις προσπάθειες του Σωματείου και ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον».

Από την πλευρά τους οι κ.κ Πόπωτας και Σακελλαρίου ευχαρίστησαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τις ευχές του και επεσήμαναν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η ανοδική πορεία του Συλλόγου να συνεχιστεί και να κατακτήσει ακόμη μεγαλύτερους αγωνιστικούς στόχους στο μέλλον.

Είχαν προηγηθεί τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για την άνοδο στη Γ’ εθνική.

«Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων για την επιτυχία της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα δεν αποτελεί μόνο μια μεγάλη κατάκτηση αλλά και την επιβράβευση της υπομονής και επιμονής με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ως αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης και λειτουργίας του Σωματείου σε όλα τα επίπεδα.
Εύχομαι από καρδιάς ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων να συνεχίσει να προάγει και να διδάσκει το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι.
Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, στους διοικούντες και σε όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή που κάνει όλους τους δημότες υπερήφανους.

Η μετέπειτα πορεία ευχόμαστε να μας επιφυλάσσει περισσότερες χαρές και επιτυχίες τόσο για το καλό της ομάδας, όσο και της πόλης μας.. Ο Δήμος Σοφάδων θα βρίσκεται δίπλα στο Σύλλογο και θα υποστηρίζει τις προσπάθειες του».

Πηγή φωτό: karditsalive.net