Στον Ιωνικό Ν.Φ. ο Τσακιρίδης!

Την μετακίνησή του στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας ανακοίνωσε σήμερα μέσω του προσωπικού του blog στο gentikoule.gr ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσακιρίδης! Ο 32χρονος πόιντ γκαρντ μίλησε για «προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την οικογένεια μου και κάποια επαγγελματικά σχέδια σε συνδυασμό με αυτήν», εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους προτίμησε να αρνηθεί την πρόταση του ΟΦΗ και να παίξει στη Γ’ Εθνική, με τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Τσακιρίδης:

«Φίλες και φίλοι καλημέρα… Όλα τα ωραία δυστυχώς κάποτε έχουν ένα τέλος… Εδώ και έναν μήνα μιλώντας με τον Μάνο Ξημέρη, του ανακοίνωσα με λύπη την αποχώρηση μου από την ομάδα για προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την οικογένεια μου και κάποια επαγγελματικά σχέδια σε συνδυασμό με αυτήν… Του ζήτησα να μην ανακοινώσει τίποτα και το σεβάστηκε γιατί ήθελα να είμαι ειλικρινής απέναντι σας από το gentikoule.gr.

Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση στην ζωή μου αλλά η πίεση από την οικογένεια μου ήταν μεγάλη… Και δυστυχώς πρέπει να την σέβεσαι. Όπως ξέρετε πολύ καλά εσείς οι Κρητικοί, η λέξη οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για αυτά τα 3 πανέμορφα χρόνια που μόνο χαρές είχα για την αγάπη που τόσο απλόχερα μου χαρίσατε και την θερμή αγκαλιά σας εντός και εκτός γηπέδου.

Ο μόνος λόγος που με έκανε να αγαπήσω αυτήν την ομάδα ήταν ο κόσμος της. Δηλαδή εσείς μάγκες. Εύχομαι να χαρείτε με αυτήν την ομάδα χρονιές σαν την φετινή και η ομάδα να πάει εκεί που της αξίζει! Από σήμερα το απόγευμα θα ανήκω στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας μιας και οι υποχρεώσεις μου δεν θα μου επιτρέπουν να παίξω ούτε στην Α2, ούτε να έχω την τύχη ή την ατυχία να βρεθώ ως αντίπαλος ξανά κοντά σας. Ειλικρινά η πίκρα που αφήνω τον ΟΦΗ είναι μεγάλη και η «ευθύνη» είναι μόνο δική μου… Εύχομαι ότι καλύτερο στον ΟΦΗ γενικά και να είστε πάντα καλά όλοι φίλοι μου».

Πηγή: gentikoule.gr