Επειτα από μία επιτυχημένη συνεργασία με τον Πρωτέα Βούλας, η οποία έφερε στην ομάδα την άνοδο, ο Μιχάλης Μιχελάκος βρήκε τον νέο του σταθμό. Ο λόγος για τον Κόροιβος, ο οποίος μετά από μία εξαιρετική χρονιά, δίνει στο προπονητή τα ηνία του συλλόγου. 

Αναλυτικά:
«Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον coach Μιχάλη Μιχελάκο για την σεζόν 2024-2025.

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
—————-
O Μιχάλης Μιχελάκος ανέλαβε την ομάδα του Τρίτωνα το 2011 στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ οδηγώντας την στην Basket League τη σεζόν 2022-2023, πετυχαίνοντας συνολικά 6 ανόδους μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα (2011-2023).
Την περίοδο (2019-2021) ήταν assistant coach στην Εθνική Εφήβων U18 κατακτώντας την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βόλο καθώς και συμμετέχοντας στο European Challenger στο Tel Aviv.
 Την περσινή περίοδο (2023-2024) εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Πρωτέα Βούλας οδηγώντας την ομάδα στα σαλόνια της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.
Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητες την Καλαθοσφαίριση και την Αθλητική Διοίκηση και είναι κάτοχος Διπλώματος Προπονητή μέσω ΤΕΦΑΑ (Α’ Κατηγορίας).
Ο Αθλητικός Οργανισμός του ΚΟΡΟΙΒΟΥ καλωσορίζει τον coach Μιχάλη Μιχελάκο στην οικογένεια του, και του εύχεται μια σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».