Στον Πιερικό Αρχέλαο ο Κωνσταντινίδης

konstantinidis - pierikos arxelaosΠιστός στο πλάνο του να στηρίζεται σε νεαρά παιδιά, ο Πιερικός Αρχέλαος πρόσθεσε ένα ακόμα στο ρόστερ του. Η ομάδα της Κατερίνης απέκτησε τον 18χρονο σέντερ (ύψους 2,05μ.) Γιώργο Κωνσταντινίδη, που την προηγούμενη χρονιά βοήθησε τον ΠΑΟΚ να τερματίσει στην 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης του ΠΑΟΚ στον Πιερικό Αρχέλαο! Το ανδρικό τμήμα του Πιερικού Αρχέλαου προσέθεσε στο ρόστερ της τον πολλά υποσχόμενο σέντερ (2,05-18χρ) Γιώργο Κωνσταντινίδη. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολείται με το μπάσκετ. Η πρώτη ομάδα του ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος στην οποία και αγωνίστηκε για 10 χρόνια. Τα τελευταία 3 χρόνια στο Μέγα Αλέξανδρο συμμετείχε στα αγωνιστικά τμήματα (παιδικό-εφηβικό), με τα οποία έφτασε 3 φορές στο Final 4 Θεσσαλονίκης.

Επιλέχθηκε στην Εκασθ (Μικτή Θεσσαλονίκης) και στην Εθνική Ελλάδος Παμπαίδων (2012-2013). Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Εθνική Παίδων και τις επόμενες χρονιές στα κλιμάκια της Εθνικής Εφήβων.

Τη χρόνια που μας πέρασε (2015-2016) αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα με το Εφηβικό που κατέκτησε την 3η παναλλήνια θεση και το χάλκινο μετάλλιο».