Ενίσχυση στη front line του Πρωτέα Γρεβενών, με την απόκτηση του Δημήτρη Στόλη. Ο 25χρονος small forward την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Αίαντα Ευόσμου, ενώ έχει εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, έχοντας φορέσει μία πενταετία τη φανέλα των Μαχητών σε Α2 και Β’ εθνική.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών, αφού πρόσθεσε στο ρόστερ του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Β΄Εθνική τον 25χρονο Small-Power Forward Στόλη Δημήτρη.
Ο αθλητής, ύψους 2,01, από την Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα από την Ε.Κ.Σταυρούπολης, με την οποία αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στους Μαχητές Πεύκων για 5 έτη, εκ των οποίων 3 στη Β΄Εθνική (2014-2015 & 2017-2019) και 2 στη Α2 (2015-2017), έχοντας σημαντική συμβολή στις επιτυχίες του συλλόγου, ενώ την προηγούμενη περίοδο (2019-2020) συμμετείχε στην Β΄Εθνική με τον Αίαντα Ευόσμου.
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Δημήτρη στον Φ.Ο.Πρωτέας και στη φιλόξενη πόλη των Γρεβενών και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά ,με υγεία και επιτυχίες με την νέα του ομάδα”.