Στους Ανδρες ο Καρακωνσταντάκης

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα του κρητικού μπάσκετ. Ο ΟΦΗ άδραξε την ευκαιρία και με στόχο να επενδύσει στο μέλλον προώθησε στην ανδρική ομάδα τον 17χρονο, Κυριάκο Καρακωνσταντάκη.

Η ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μεταξύ Ακαδημιών και αντρικής ομάδας του ΟΦΗ και κατόπιν εισήγησης του προπονητή του Εφηβικού τμήματος κ.Γωνιωτάκη Γιώργου (και βοηθό προπονητή στην αντρική μας ομάδα), αλλά και του προπονητή κ.Βαγγέλη Βλάχου, προωθείται στην “μεγάλη” (αντρική) ομάδα ο αθλητής του Εφηβικού, Κυριάκος Καρακωσταντάκης.

Ο νεαρός αθλητής είναι γεννημένος το 1994, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στην περιφέρεια, βοηθώντας πέρυσι την εφηβική ομάδα, ενώ συμμετείχε πολλές φορές και στην 12άδα της ανδρικής (χωρίς επίσημη συμμετοχή), πέρυσι.

Πάγιο μέλημα της διοίκησης αλλά και του τεχνικού τιμ, είναι στα επόμενα χρόνια να πλαισιώσουν περισσότεροι γηγενείς παίκτες της αντρικής ομάδας, όπως άλλωστε αναφέρει και η προκήρυξη της ΕΟΚ, καθώς από την περίοδο 2012-2013, στο ρόστερ των ομάδων στις Εθνικές κατηγορίες, θα πρέπει να βρίσκονται 4 παίκτες κάτω των 20 ετών».

Προσωπικοί λόγοι τον ανάγκασαν να μην συνεχίσει στους κρητικούς. Ο ΟΦΗ με ανακοίωσή του ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον μάνατζερ της ομάδας, Μιχάλη Ρωμανίδη τονίζοντας πως οι πόρτες για εκείνον είναι πάντα ανοιχτές :

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας, από το πόστο του μάνατζερ με τον κ.Ρωμανίδη Μιχάλη.

Ευχαριστούμε θερμά τον Μιχάλη Ρωμανίδη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε πέρυσι, βάζοντας ένα λιθαράκι, για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο και το πρωτάθλημα στην Β΄ Εθνική.

Ο κ.Ρωμανίδης, για οικογενειακούς, αλλά και επαγγελματικούς λόγους, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας από το συγκεκριμένο πόστο, αλλά παραμένει πάντα ένας φίλος του σωματείου μας και οι πόρτες του ΟΦΗ, θα είναι πάντα ανοιχτές».