Μετά την εξαιρετική περσινή πορεία (4η θέση), οι Διόσκουροι θέλουν να πετύχουν το κάτι παραπάνω. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Κοζάνης απέκτησε τον έμπειρο Βασίλη Μίχο, ο οποίος τις τελευταίες δύο σεζόν έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά:

«Οι Διόσκουροι στοχεύοντας ψηλότερα φέτος μετά την επιτυχημένη περσινή πορεία προχώρησαν και στην απόκτηση του Βασίλη Μίχου.

Ο Βασίλης Μίχος, 2.01, αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και έχει αγωνισθεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στην Ελασσόνα ,στον Α.Ο Χανίων, στη Δόξα Λευκάδας, στον Έσπερο Καλλιθέας, στην Προοδευτική ,στον Ολυμπιακό Βόλου (B΄εθνική), στον Παναιτωλικό, στο Πευκοχώρι, στον Ιωνικό Λαμίας, στα Γρεβενά  και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις  με την ομάδα του Άργους Ορεστικού αλλά και του Αστέρα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Στην ομάδα συμφώνησε να συνεχίσει και ο Μαλούτας ισχυροποιώντας την περιφέρεια των Διόσκουρων και πλέον η ομάδα είναι πλήρης στους κοντούς και ψάχνει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος έναν ακόμα ψηλό για να κλείσει το ρόστερ».