Μετά τις ανακοινώσεις ανανεώσεων, σειρά παίρνουν κι εκείνες με τις προσθήκες για τους Μαχητές Πεύκων, με τον Αριστείδη Παπασάβογλου να μπαίνει σ’ αυτή τη λίστα. Ο πρώην παίκτης των Μακεδονικού, GBA, ΔΕΚΑ και Ελευθερούπολης “μετακόμισε” στους Μαχητές, με τον ίδιο να… δεσμεύεται ότι θα κάνει το παν για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αριστείδη Παπασάβογλου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Ο Αριστείδης ξεκίνησε από το Μακεδονικό έπειτα στην GBA .

Αγωνίστηκε και ανδρώθηκε με την ομάδα της ΔΕΚΑ , όπου γεύτηκε και τις πρώτες του διακρίσεις. Έπειτα αγωνίστηκε με την ομάδα του Γ.Σ. Ελευθερούπολης Α2 εθνική.
Η διοίκηση του εύχεται καλή επιτυχία με υγεία ,χωρίς τραυματισμούς”.

Από την πλευρά του ο παίκτης δήλωσε μετά την υπογραφή της συνεργασίας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας των Μαχητών. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους προπονητές για την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.