«Στο ίδιο μέρος θα ξαναβρεθούμε»

Ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Αρκαδικός αυτή τη φορά απέναντι στον ΓΣΛ. Γι΄αυτό και οι Αρκάδες με ανακοίνωσή τους κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να έρθει και να στηρίξει την ομάδα σ΄ενα τόσο καθοριστικό παιχνίδι. 

Αναλυτικά:

«Στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Καβάλα, στο ΔΑΚ Τρίπολης δημιουργήθηκε μια “μαγική” ατμόσφαιρα που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να έρθει μια σημαντική νίκη.

Ωστόσο, οι υποχρεώσεις του Αρκαδικού μας δεν σταμάτησαν εκεί, αφού το Σάββατο, ένα ακόμα σπουδαίας σημασίας παιχνίδι έρχεται για την ομάδα μας και πάλι εντός έδρας.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον ΓΣ Λάρισας, σε ένα νέο κομβικό παιχνίδι, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Οι εξέδρες του ΔΑΚ πρέπει και πάλι να είναι γεμάτες, να έχουν παλμό και να φέρουν την ομάδα μας πιο κοντά στη νίκη. Η δύναμη της ομάδας έρχεται μέσα από την δική σας παρουσία, την δική σας φωνή και τον δικό σας παλμό. Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί και έτσι θα πορευτούμε μέχρι το φινάλε.

Η ΚΑΕ Αρκαδικός θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν από τις 14:00, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές θα είναι στα 10€ σε όλες τις θύρες, ενώ θα υπάρχει και φοιτητικό/μαθητικό εισιτήριο στα 5€

Επίσης θα πωλούνται από την ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία «εισιτήρια», τα καταστήματα Γερμανός και COSMOTE και από το www.tickethour.com.

Μη λείψει κανείς…».