Στο Εurobasket Summer League του Λας Βέγκας ο Βασίλης Ράλλης και ο Γιώργος Μπιτζάνης!

Δύο Έλληνες προπονητές θα βρεθούν στο Λας Βέγκας στο διάστημα 5-15 Ιουλίου προκειμένου να συμμετάσχουν στο Εurobasket Summer League! Ο λόγος για τον Βασίλη Ράλλη και τον Γιώργο Μπιζάνη, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία πολύ σπουδαία εμπειρία, συμμετέχοντας σε αυτό το Summer League.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δέχτηκε την πρόσκληση από τον Γιώργο Μπιτζάνη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο «Ηράκλειο» και τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί στην Κύπρο αλλά και στην εθνική ομάδα του Κατάρ. Οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και ο Μπιτζάνης προσκάλεσε τον Βασίλη Ράλλη να πάρει μέρος ως μέλος του τεχνικού τιμ δύο εκ των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Eurobasket Summer League όπου θα καθοδηγήσουν περισσότερους από 50 αθλητές που θα λάβουν μέρος ψάχνοντας την ευκαιρία να αναδειχθούν σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα. Στο Eurobasket Summer League θα λάβουν μέρος δεκάδες αθλητές και μάλιστα, όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ, περιμένουν συμμετοχές – ρεκόρ από αθλητές.

Ο Γιώργος Μπιτζάνης είναι ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που θα προπονήσει ομάδα στο Εurobasket Summer League και μαζί του, ως συνεργάτης του θα είναι ο Βασίλης Ράλλης που μέσα σε αυτό το 10ημερο πρόκειται να αποκομίσει μεγάλες εμπειρίες αφού πρόκειται για μια διοργάνωση όπου εφαρμόζονται πολλά νέα συστήματα και τεχνικές του μπάσκετ.

Πληροφορίες: gentikoule.gr

.
Διαβάστε ακόμη…