Στον Λαγκαδά ο Ηλιάδης

Στην επίτευξη μιας σημαντικής μεταγραφής προχώρησε ο Ερμής Λαγκαδά, καθώς κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του τον Σάββα Ηλιάδη. Η ομάδα του Αντώνη Μπαξεβάνη μετά τον Σπύρο Κέκελη αποκτά ένα ακόμα έμπειρο παίκτη, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του Λαγκαδά, τον Σάββα Ηλιάδη (31 ετών, 1.92)!

Πρόκειται ίσως για τη κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία του Ερμή Λαγκαδά και σαφώς προσδίδει ακόμη περισσότερη ποιότητα στο φετινό ρόστερ του Αντώνη Μπαξεβάνη. Η συμφωνία επήλθε χθες μετά από κατ’ ιδίαν συνάντηση του προέδρου του Ερμή κου Δημήτρη Χρηστίδη με τον πρώην παίκτη του Ηρακλή με τον οποίο τους συνδέει προσωπική φιλία από τον καιρό που ο Ηλιάδης ξεκίνησε την πορεία του από τον Αία Ευόσμου.

Ο Ηλιάδης ο οποίος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 6/11/1979, έχει πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί με τον Αία Εύόσμου στην Α2 (2000 – 2002), Ηρακλή (2003 – 2005), Πανιώνιο (2006), Άρη (2007 – 2009), Καβάλα (2010) και πάλι Ηρακλή (2011) στην Α1. Με τα χρώματα του Άρη έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα όπου μάλιστα ως ένας από τους κορυφαίους της ομάδας έφτασε στο Top 16. Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Εφήβων, Νέων & Ανδρών.

Άξιζει να σημειωθεί ότι το άκουσμα της μεταγραφής του Ηλιάδη προκάλεσε ντελίρο ενθουσιασμού στους φίλους του Ερμή ενώ υπήρξε κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο κόουτς του Ερμή, Αντώνης Μπαξεβάνης δήλωσε για τον ερχομό του Σάββα Ηλιάδη: “Πρόκειται σίγουρα για μια σπουδαία προσθήκη. Ελπίζουμε στην τεράστια εμπειρία και ικανότητά του στο σκοράρισμα. Θα είναι μεγάλος δάσκαλος για τα πολλά νέα παιδιά που έχουμε στον Ερμή”. Μπορεί το ρόστερ μας να αποτελείται από λίγους μεγάλους (Ηλιάδης, Κέκελης, Νησιώτης, Τρούλιαλης, Γκαμούρας) ωστόσο σίγουρα δεν υστερούμε σε ποιότητα. Ελπίζω η διοίκηση να προβεί σε μία ακόμη προσθήκη στους ψηλούς για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ”».